Çift Sivri Kristal Kolye Altıgen Silindirik Doğal Taş Kuvars Kolye Erkekler Kadınlar moda takı Muska Aksesuarları

₺71.44 ₺95.31
SKU: s7183

Renk: resme bak

2. Bu ürün ayni alınır.Çekim ekipmanı, aydınlatma vb. Faktörler nedeniyle., farklı ekranların renk sapmaları vardır.Bu durum normaldir.Herhangi bir renk farkını kabul edemezseniz lütfen sipariş vermeden önce dikkatlice düşünün.

Herhangi bir sorunuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, ben mutlu bir alışveriş diliyoruz!

1. Doğal mineraller yüz milyonlarca yıldır yeraltında depolanmış, cennetin ve yerin özünü emmiş, kirliliklerin olması kaçınılmazdır, ancak her doğal mineral parçasının kar taneleri kadar güzel olan farklı pamuk yünü ve buz çatlakları vardır.

Malzeme: doğal kristal

İpuçları:

Boyutu: yaklaşık 30-50mm

Ağırlık: yaklaşık 20g

review images
Anonymous - 2022-12-16

Bu satın alma işleminden çok memnunum, ürün yaklaşık on gün içinde geldi, iyi paketlenmiş ve herhangi bir hasar görmeden. Tarif edildiği gibi çok güzel. Harika fiyat, artı mükemmel bir indirim kullandım ve paranın karşılığını da aldım. Zaten bu mağazadan satın aldım, her zaman iyi bir alışveriş deneyimim oldu.

review images
Anonymous - 2023-01-06

büyük olumlu teşekkürler

review images
Anonymous - 2022-12-02

Büyük. Palamut

review images
Anonymous - 2023-01-06

büyük olumlu teşekkürler

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Bölgesel Özellik: Çin
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Organik Madde
  • Tarz: Geleneksel Çin Tarzı
  • Tema: Aşk
  • Marka Adı: Aier Kristal

Etiketler: kallus taşı, sıra kristal taş, bassini yarı değerli taşlar, yüzük taşı cristal, antik kristal kolye, çektirme kristali, küçük kristaller, doğal taşlar yaylar, doğal kristal paspas, labradorit kol düğmeleri.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

kristal çakıl kullanımı: 1.kristal yastık: genellikle bir kristal yastık yaklaşık 6 kg kristal çakıllara ihtiyaç duyar ve beyaz kristal, pembe gül kristali,ametist kristali kullanabilirsiniz.etc.it sizi daha serinletir ve yaz aylarında uyumanıza yardımcı olur . 2.ayak masajı: kristal çakıl ayak masajı için de kullanılır ve çok rahat olacak ve iyi bir sağlık manyetik terapi yolu olabilir.

malzeme: kauçuk boyutu: 12x4 cm uyarı: 1.işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir. 2.manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm farklılıklara izin verin. 3.nazik anlayışınız için teşekkür ederiz.

1. ödemenizi doğruladıktan sonra öğeler 1-3 iş günü içinde sevk edilecektir. geri bildirim.herhangi bir anlaşmazlığı çözmek için birlikte çalışabiliriz. 4. bazen kötü hava koşulları nedeniyle daha uzun olur, gümrük işlemlerinde zaman kaybı olur.bu nedenle, öğenizi zamanında almadığınızda lütfen sabırla bekleyin.öğeyi otuz gün içinde almazsanız, lütfen bizimle

bu eşsiz taze tasarım mükemmel kişisel kullanım goblen için yapacak ana renk: resim gösterisi olarak boyutu:150 cm x 70 cm/ 100 cm x 45 cm/ paket içeriği : malzeme: polyester elyaf sıcak günlerde kullanın, serin ve rahat hissedeceksiniz mükemmel bir hediye ve birçok kullanım alanı vardır: duvar asılı, masa örtüsü, plaj örtüsü, yurt, kanepe

metal ve emayeden yapılmış 25 mm siyah kauçuk kavrama ölçüleri

özellikler: aşk kapsülüne ne söylemek istediğinizi yazın, sevgilinize verin.her kapsülün içinde üzerine yazabileceğiniz küçük bir kağıt parçası vardır.renk: şeffaf kapsül, renkli dilek kağıdı. özellikler: hap boyutu: yaklaşık 2 cm / 0.8 inç hap çapı: yaklaşık 0.7 cm / 0.26 inç dilek kağıt boyutu : yaklaşık 6x1. 6 cm / 2.36x0. 63 inç miktar: ( yaklaşık. 100 adet) not:

ürün adı iade politikası ürünü aldığınızda, herhangi bir sorunuz varsa, lütfen 7 gün içinde bizimle iletişime geçin.biz sorunu çözmek için ilk kez olacak.sizin memnuniyetiniz bizim hizmet amacımızdır! mağazamıza hoşgeldiniz! herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ~ ~ biz her zaman sizin için buradayız ! satış

geri bildirim: gümrük: dönüşler: sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.herhangi bir sorunu çözmek ve size en

2.ürünlerin farklı partileri nedeniyle boyut ve rengin biraz yanlış olabileceğini lütfen unutmayın, anlayabileceğinizi umuyoruz.teşekkürler 5. müşterinin örneklerine göre işleme hoş geldiniz, farklı ihtiyaçları karşılayın, hizmetlerimiz 4q: teslim süresi ne kadardır? biz kristal sektöründe profesyonel üreticisi ve gelişmiş ekipman ve mükemmel teknoloji,profesyonel

özellikler: 1.plaj atmak olarak kullanılabilir, yoga mat, masa örtüsü, ve bir goblen veya bir duvar asılı olarak. 2.güzel ve antika tasarım, temizlenmesi kolay.özellikler: 1.desen: yuvarlak fil mandala / kare tavuskuşu / mavi baskı mandala / baskı mandala / fil hint mandala / hint mandala2.boyut: 150cm 3.malzeme: polyester paket i̇çeriği: 1x mat (diğerleri dahil değildir)