1 Paket Sevimli Mesaj bir Şişe Mesaj Kapsül Mektup Aşk Hap Tam Temizle Dilek Şişe Kağıt Scrip Depolama

₺32.28 ₺40.30
SKU: s331785

Özellikler: Aşk kapsülüne ne söylemek istediğinizi yazın, sevgilinize verin.Her kapsülün içinde üzerine yazabileceğiniz küçük bir kağıt parçası vardır.Renk: Şeffaf Kapsül, Renkli dilek kağıdı.

Açıklama: 100 % brand new ve yüksek kalite

Özellikler: Hap boyutu: Yaklaşık 2 cm / 0.8 inç Hap çapı: Yaklaşık 0.7 cm / 0.26 inç Dilek kağıt boyutu : Yaklaşık 6x1. 6 cm / 2.36x0. 63 inç Miktar: ( yaklaşık. 100 adet)

Paket içerir: 1 Paket sevimli aşk dilek kağıdı

Not: dilek kağıdının rengi rastgele gönderilecektir

Not: Her paketteki mesaj şişelerinin sayısı yaklaşık 100 adettir, paketin 100 adetten az şişe (90'dan fazla) içerdiğini görebilirsiniz, eğer sakıncası varsa, lütfen sipariş vermeyin, anlayabileceğinizi umuyoruz ve sipariş vermeden önce, pls boyutuna dikkat edin, teşekkür ederim!

review images
Anonymous - 2022-11-04

İnanılmaz 10 sonra erken nedense biraz yapışkan olduğu fotoğrafta ne gibi beklenen gün geldi. Bunları yazdıktan sonra tekrar rulo kadar kolay olsaydı ve hepsini yazmak için sabırsızlanıyorum mükemmel olduğunu dışında.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tarz: Tatlı
  • Bölgesel Özellik: Çin
  • Marka Adı: OOTDTY'NIN sohbeti
  • Tema: Aşk
  • Malzeme: Plastik

Etiketler: bıubıutua su şişesi, defterini metal, parçalanmış su şişesi, nh su şişesi, kart tarzı şişe açacağı, parfüm şişesi pok mon oyuncak, bosch kapsül kahve makinesi, kağıt tutkalı, şişeler için hediye çantaları, düz kağıt takılar.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: malzeme: silikon özellikler: 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. renk: şeffaf -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. boyut: uygulama.7

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime