100g Doğal Ametist İskelet Kuvars Noktası Kristal Küme Şifa Numune

₺99.71 ₺113.27
SKU: s4513

Paketleri Çin Postası ile gönderiyorum.Paket postada kaybolursa, paketi yeniden gönderebilir veya tam parayı geri gönderebilirim.

* Uluslararası Alıcılar lütfen ithalat vergileri, vergiler ve harçların ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil olmadığını unutmayın.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

​ Özelleştirilmiş ürün sipariş etmek istiyorsanız, lütfen spesifikasyonunuzu ayrıntılı olarak bize bildirin.İhtiyacınızı karşılamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Öğelerinizi aldığınızdan bu yana her zaman bireysel duruma bağlı olarak tam veya kısmi geri ödeme sunuyoruz.

geri bildirim:

* Öğe Standart Uluslararası Nakliye tarafından Çin Post sevk edilecektir (takip numarası ile).

Siparişinizle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Müşterilerimle ilgili herhangi bir sorunu çözmeye hazırım.Sizi memnun etmek için elimizden geleni yapacağız.(^v^)

Şartlar:

Haftanın 7 günü e-postalara cevap veriyorum.2 Gün içinde benden cevap alamazsanız, bu e-postanızı alamayacağımız anlamına gelir.Lütfen e-postayı doğru bir e-posta adresine gönderdiğinizden emin olun.

Nakliye ve Taşıma:

Müşteri memnuniyeti firmamızın hedefidir.

2. Hava kargo (Hava kargo yaklaşık 15-20 gün, daha hızlı ama pahalı)

* Ben ödeme sonra 3 iş günü içinde gemi received.It normalde 30 iş günü içinde gelecek.EMS nakliye gerekiyorsa, pls benimle temas kurmaktan çekinmeyin.

* 7 gün içinde kazanılan/satın alınan ürünlerde teslimatı birleştirmekten mutluluk duyuyorum.

Tüm fotoğraflar doğal ışıkta çekildi.Geribildirim ayrılmadan önce olabilecek sorunları çözmek için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

* Kombine nakliye indirimi yalnızca toplam bir ödeme yaparsanız kullanılabilir.Lütfen tüm açık artırmalar bitene kadar bekleyin.Yaptıktan sonra, daha önce yapmadıysam, birleşik fatura için lütfen bana e-posta gönderin.

3. EMS nakliye (EMS yaklaşık 6-10 gün.en hızlı ama çok pahalı)

4. Deniz taşımacılığı (Deniz taşımacılığı yaklaşık 45-60 gün sürer, yaklaşık 2 ay boyunca bu kadar uzun süre beklemek için sabrınız yoksa deniz taşımacılığını seçmemeniz daha iyi olur.en ucuz ama çok yavaş)

Kombine Nakliye

Senin için teşekkür ederim.Öğelerimizi beğendiyseniz lütfen bize iyi geribildirim bırakın.Örneklerimiz ve hizmetimizle %100 memnuniyetinizi garanti ediyoruz.

* Eğer tam olarak memnun değilseniz, pls hemen bana ulaşın.Öğeler %100 % geri ödeme için aldıktan sonra 7 gün içinde iade edilebilir. * İade edilen ürünler orijinal ambalajında ve sevkıyat koşullarında olmalı, giyilmemeli veya değiştirilmemelidir.

Ödeme:

Öğeler ödeme aldıktan sonra 3 iş günü içinde sevk edilir.

Öğe açıklamak Adı doğal kristal taş Malzeme kristal Ağırlık g uzunluk 10mm genişlik 10mm yükseklik mm Dikkat: Ürünlerin farklı partileri veya el ölçümü nedeniyle boyut hafif bir yanlışlık olabilir, anlayışınız için teşekkürler!

1. SAL nakliye (SAL nakliye yaklaşık 18-30 gün.daha ucuz ve daha hızlı)

Öğe postada hasar görürse, nakliye ücretini iade edebilir ve size biraz para ödeyebilirim.

Aldıktan sonra öğeden memnun değilseniz, lütfen önce bizimle iletişime geçtiğinizden emin olun!

Aşağıdaki gibi çeşitli nakliye seçenekleri sunuyoruz:

* Kargoda %15 indirim alabilirsiniz.

iade politikası:

* Ödeme ihale bitiminden sonra 7 gün içinde yapılır.Lütfen EMANET hesabınızdaki" Gönderilecek " adresinin doğru olduğundan emin olun.

review images
Anonymous - 2023-01-09

Sanat projeleri için iyi biraz tozlu ama güzel

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Marka Adı: Mjzbf
  • Bölgesel Özellik: Çin
  • Tema: MASKOT
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tarz: feng shui'nin
  • Malzeme: KRİSTAL
  • Doğal Kristal Taş: doğal kristal

Etiketler: iskelet kuvars noktası kristal küme, kuvars kristal dekor, doğal ham, gül kuvars tavşanı, kuvars dekorasyonu, Taş.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

ağırlık: 100g kristal çakıl kullanımı: 1.kristal yastık: genellikle bir kristal yastık yaklaşık 6 kg kristal çakıllara ihtiyaç duyar ve beyaz kristal, pembe gül kristali,ametist kristali kullanabilirsiniz.etc.it sizi daha serinletir ve yaz aylarında uyumanıza yardımcı olur . 2.ayak masajı: kristal çakıl ayak masajı için de kullanılır ve çok rahat olacak ve iyi bir sağlık manyetik

malzeme: kauçuk boyutu: 12x4 cm uyarı: 1.işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir. 2.manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm farklılıklara izin verin. 3.nazik anlayışınız için teşekkür ederiz.

geri bildirim.herhangi bir anlaşmazlığı çözmek için birlikte çalışabiliriz. sadece arızalı ürün değişimi sunulacak. 3. sipariş vermeden önce tercih ettiğiniz gönderi yöntemini onaylamak için lütfen bizimle iletişime geçin.normalde, hava posta ile varış için 20-30 iş günü sürer. arızalı ürünler, siparişinizi verdiğiniz tarihten itibaren 30 gün içinde

boyutu:150 cm x 70 cm/ 100 cm x 45 cm/ polyester kumaş deforme olmasını ve solmasını kolaylaştırır stil: boho ana renk: resim gösterisi olarak gökkuşağı boho plaj mat mandala battaniye çizgili duvar asılı goblen eşarp yoga mat öncesi̇ bu eşsiz taze tasarım mükemmel kişisel kullanım goblen için yapacak malzeme: polyester elyaf sıcak

metal ve emayeden yapılmış 25 mm siyah kauçuk kavrama ölçüleri

not: dilek kağıdının rengi rastgele gönderilecektir not: her paketteki mesaj şişelerinin sayısı yaklaşık 100 adettir, paketin 100 adetten az şişe (90'dan fazla) içerdiğini görebilirsiniz, eğer sakıncası varsa, lütfen sipariş vermeyin, anlayabileceğinizi umuyoruz ve sipariş vermeden önce, pls boyutuna dikkat edin, teşekkür ederim! paket içerir: 1 paket sevimli aşk dilek

ödemenizden sonra 5 iş günü içinde teslimatı ayarlayacağız.çoğu ürün 1-3 iş günü içinde teslim edilecektir teslimat genellikle 25 ila 60 gün içinde gelecek, teslimat süreleri bölgeden bölgeye değişecektir satış modu not herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ~ ~ biz her zaman sizin için buradayız ! lojistik taşımacılık yükseklik:

şirketimden en iyi hizmeti uygulayacağız .ancak bir tarife varsa, tarifeyi ödemenize izin veren ülkenizin özel yerel politikasıdır , bu nedenle gümrükleri temizlemek ve parselinizi hızlı bir şekilde almak için elinizden gelenin en iyisini yapabileceğinizi umuyoruz .anlayışınız için teşekkürler. geri bildirim: sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.olumlu

c: fikriniz, seçiminiz, tasarlıyoruz, yapıyoruz, kendi fabrikamız var. 1. ametist kristal top, gül kuvars gibi her türlü doğal kristal taş top 7q: malları aldıktan sonra ürünler bozulursa ne olur? 24 saat çevrimiçi - - - sorularınız 24 saat içinde cevaplandırılacaktır.geri bildirim malların ağırlığı 2 kg'dan fazlaysa, ups veya jcex ile göndeririz. ayrıca

özellikler: 1.plaj atmak olarak kullanılabilir, yoga mat, masa örtüsü, ve bir goblen veya bir duvar asılı olarak. 2.güzel ve antika tasarım, temizlenmesi kolay.özellikler: 1.desen: yuvarlak fil mandala / kare tavuskuşu / mavi baskı mandala / baskı mandala / fil hint mandala / hint mandala2.boyut: 150cm 3.malzeme: polyester paket i̇çeriği: 1x mat (diğerleri dahil değildir)