Karıştırma Fırçası Mürekkep Karıştırma Araçları Renk Yapmak için Kullanılan Arka Plan Kartları ve Fırçalama Boyama Aracı Ergonomik Karıştırma Fırçası

₺59.40 ₺79.27
SKU: s99682

2. Farklı üretim partileri nedeniyle, öğeler için 1-2mm sapma olabilir.

Dönüşüm:1 cm =0.39 inç

Kullanmak:

Bu kit, çeşitli boyutlarda 10 karıştırma fırçası içerir, böylece projeleriniz için ihtiyacınız olan fırça boyutu olmadan asla olmayacaksınız!

Mağaza ürünlerini seven arkadaşlar mağazayı takip edip onları övebilir ve şimdi satın almak için kupon toplayabilir.

Lütfen aklınızda bulundurun:

Renk: resim olarak 3 renk

Su bazlı zanaat mürekkebinin kolay ve pürüzsüz bir şekilde uygulanması için ergonomik tutamaklar.

Bu fırçaların kullanımı çok kolaydır ve şablonlar, kart arka planları ve her damga ve mürekkep fikriyle iyi sonuçlar elde etmek için gereken kontrolü size verir!

Karıştırma Fırçaları Renklendirme için Kullanılan Ergonomik Kulplar Kart Fırçalama Boyama Şablonu Su Bazlı Zanaat Mürekkebinin Uygulanması Özellikler:

1.lütfen satın almadan önce parçaların boyutlarını dikkatlice kontrol edin!

Şablonlar, kart arka planları ve her damga ve mürekkep fikriyle iyi sonuçlar elde etmek için gereken kontrolü size veriyorlar!

Bu yeni karıştırma fırçalarıyla projelerinizde kusursuz bir renk karışımı elde edin!

3.Farklı ışıklar altında.bilgisayar ekranında.Renkte küçük bir fark olacaktır.Lütfen gerçek ürünü kontrol edin.

Boyutu: (Yaklaşık) Ölür: resim olarak

Arka plan kartını fırçalamak, boyama şablonuyla fırçalamak vb.Gibi kartlar yaparken renklendirmek için kullanılır.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Desen Türü: Düzensiz Şekil
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Şeffaf Silikon Pullar

Etiketler: karıştırma fırçası kullanılan mürekkep karıştırma araçları, çarşaf albüm, noel kabartma, düz çizim için karıştırma fırçası, mürekkep pedleri için karıştırma fırçaları, paslanmaz çelik makası.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

renk: şeffaf miktar: 1 takım -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir paket

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime