Ayarlanabilir Kılavuz dikiş makinesi baskı ayağı Düşük Shank Yurtiçi dikiş makinesi Brother & Babylock ve Janome ve Şarkıcı

₺92.26
SKU: s97734

2. Normalde, ödemeniz geldikten sonra siparişinizi 1 hafta içinde teslim ederiz.

teslimat

4. Teslimat hakkında herhangi bir soru için, pls bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

geri bildirim

ödeme

Üst dikiş ve dekoratif dikişi mükemmel bir şekilde yapmanıza yardımcı olur.

Brother, Babylock, Euro-Pro, Kenmore, White, New Home, Simplicity Dikiş Makineleri gibi düşük şaftlı yerli dikiş makineleri için uygundur.

Görüşleriniz bizim ve alıcılarımız için çok önemlidir, bu nedenle olumlu veya olumsuz olursa olsun, aldığınız öğe hakkında bize bazı kelimeler bırakın.Aldığınız ürünle ilgili herhangi bir sorunuz için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

1. Dünyanın çoğu yerinde ÇİN POSTASI ile ücretsiz gönderim yapıyoruz, ancak posta kutusuna veya APO/fpo'ya teslim etmiyoruz.

2. Parseli aldıktan sonra 14 gün içinde satın aldığınız ürünleri iade edebilirsiniz, ancak teslimatla ilgili maliyeti karşılamanız gerekir.

Lütfen siparişi onaylamadan önce teslimat bilgilerinizin doğru olduğundan emin olun.

Kapitone için mükemmeldir.

Kumaşınızı birlikte verilen kılavuzun yanında çalıştırarak bükülmeyi ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

Baskı ayağı, kılavuzu istediğiniz yere yerleştirebilmeniz için tasarlanmış bir kılavuza sahip bir "cetvele" sahiptir.

3. Ayrıca EMS/DHL/UPS/TNT ile hızlı teslimat sunuyoruz, ancak ekstra nakliye ücreti gereklidir.

GARANTİLİ ve İADE

1. Tüm öğeler %100 % Yeni.

Biz genellikle emanet yoluyla ödeme kabul.

sertifika:

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Tip: Dikiş Makinesi Parçaları
  • İçin kullanın: Çoğu ev dikiş makinesi
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Toptan Satış Türü: NO
  • Paket: 1 adet
  • Set Türü: NO
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kullanmak: Nakış
  • Ürün: Dikiş Makinesi baskı ayağı
  • Marka Adı: MALULİYETLER

Etiketler: siyah spor ayakkabı düşük şaft, janome bıçak, basket kardeşi babylock, janome davul, janame dikiş makinesi, ayak overlok dikiş makinesi, eşarp balıksırtı baskı ayağı, güzel ayak bakımı ayak bakımı aracı, sears brother dikiş makinesi, kemer şarkıcı dikmek.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

renk: şeffaf 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. malzeme: silikon paket şunlardır: 1 takım özellikler: - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. -kalıp

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime