MT2-3MM-M10-MT3-20MM-M12 iplik mors konik adaptör 3# yaylı yüksük MT2 iplik M10 inç 3/8 16unf 1/4 1/8

₺138.67
SKU: s9661

Satılan malların herhangi bir kalite sorunu varsa, koşulsuz olarak iade edeceğimize söz veriyoruz.

Eğer mal memnun değilseniz, biz değiştirme ve para iadesi kabul edecektir.Malların kalite sorunları varsa iadeleri veya kısmi iadeleri kabul ediyoruz.Anlaşmazlık başlamadan önce lütfen bizimle iletişime geçin ve ürünü iade edin Sss: Ekspres teslimat nasıl takip edilir?

S: Daha düşük bir fiyata nasıl büyük bir sipariş verebilirim?

Satış sonrası hakkında

Özelleştirilmiş kesici uç, takım tezgahı, kalibrasyon, daha kısa teslim süresi ve daha yüksek kaliteye sahip yüksek orta düşük kaliteli ürünlerin üretiminde uzmanlaşmış varlık fabrikamız var.Ayrıca satış için ER pens, musluk, kalıp, tutucu, freze, matkap vb. Var.Her türlü takım tezgahı.

A: aşağıdaki bağlantı üzerinden takip edin : www.17track.net

Birden fazla ürün satın almada indirim var, lütfen en düşük fiyata toplu satın alma için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Uygulama: Freze Kesici
  • Model Numarası: MT3 MT2
  • iplik M12 MT3: Mors konik
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: Hiçbiri

Etiketler: taşınabilir matkap collet, collet mt2 kilidi, mt3 filmi, mors kodu küpe, funda gökada tomurcukları canlı mario, mt2 standı, tanımsız pantolon, adaptörü büyük collet, mors konik adaptör 5 3, bilezik kadın anahtar morse.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

-güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir paket şunlardır: 1 takım boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. -kalıp

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime