AB İNGİLTERE ABD Fransız İspanyolca Almanca Rusça Arapça Türk A2179 Klavye MacBook Air Retina 13 için " A2179 Klavye Vidaları 2019 2020

₺182.99
SKU: s9614

Orijinal YENİ,100 % Test, İyi Çalışma.

Yerleşim

Klavye Vidaları + Aracı ile

ülke

4-7 İş Günü

16-21 İş Günü

5 .Gönderi yapıldıktan sonra size bildirilecektir.Paketler imza gerektirdiğinde güvenlidir.parsel için herhangi bir işaret yoksa, iade edilecektir, lütfen yerel postanenizden alın. .

7-13 İş Günü

Telif Hakkı © 2013EXİNERA.Tüm hakları saklıdır

3 .Genellikle teslim süresi 5-16 iş günüdür (USA.AU.CA ).8-20 iş günü (Avrupa, İNGİLTERE değil).Dünya çapında diğer yerlere belki 20 iş gününden daha pahalıya mal olabilir. (Standart Uluslararası Nakliye hariç), Teslim süresi ülkeden ülkeye değişebileceğinden, öğelerinizin nakliye durumu hakkında bir güncelleme istiyorsanız, lütfen sipariş vermeden önce bize e-posta gönderin ve size 24 saat içinde cevap vereceğiz.gün gelmesi Güney Amerika .

6-12 İş Günü

A2179 Klavye

10-20 İş Günü

2 .Öğe, Paypal'da listelenen adresinize gönderilecektir.paypal adresinize göre gönderim adresi, Gönderim adresinizin doğru olduğundan emin olun, öğemiz için endişe gönderim adresini kabul etmiyoruz ücretsiz gemi.

Ürün Adı

6. Kombine nakliye için nakliye indirimi sunuyoruz.Lütfen bizimle iletişime geçin.Yerel alım için üzgünüm mevcut değil.Aşağıdaki tabloyu referans olarak alabilirsiniz

12-20 İş Günü

19-23 İş Günü

2019 2020

(Aşağıdaki Açıklamaya Bakın-UYUMLU)

Güney Amerika, diğer Ülkeler

hızlı

13.3 inç

5-11 İş Günü

1. İadeler 180 günlük garanti süresi boyunca kabul edilir. 2. İade talebini açmadan önce lütfen bize bir mesaj veya e-posta gönderin. 3. Ürünümüz çalışmazsa, iade nakliye masraflarınızı talep etmeyeceğiz. 4. Hasarlı iade edilen ürünler, öğenin durumuna bağlı olarak kısmi bir geri ödeme alacaktır. 5. Tüm iade öğeler, öğenin orijinal olduğundan ve sevk edilenle aynı durumda olduğundan emin olmak için test edilecektir.

standart

İngiltere / ABD / Fransızca / ispanyolca

30-45 İş Günü

17-22 İş Günü

ABD, Kanada, İNGİLTERE, Asya

Almanca / Rusça / Arapça / Türkçe

Uyumlu Sipariş NO.

Fransa, italya, isviçre, Hollanda

Ürün Durumu

1 .Listelenen hariç tutulan ülkeler dışında dünya çapında gönderebiliriz .

Dizüstü Bilgisayar Boyutu

4 .Hedef ülkedeki herhangi bir ithalat vergisi ücreti veya ücreti alıcının sorumluluğundadır, lütfen unutmayın.Ayrıca, teslimat adresi DHL/UPS/TNT veya Fedex'in (ekspres kargo) sisteminde uzak alan ise, alıcının uzaktan ücret ödemesi gerekir.

4-9 İş Günü

Yıl

9-14 İş Günü

Rusya, Doğu Avrupa

Kuzey Avrupa

shenyan, Çin'deki Mac-iMac yedek parçaları ve aksesuarları için en büyük profesyonel toptancılardan biridir.Kapsamlı bilgi ve uzmanlığa sahip 5 yılı aşkın onarım/yedek parça ticareti yaparak, bizden en kaliteli ürünleri ve müşteri desteğini alacağınızı garanti edebiliriz.Bir sorununuz varsa, geribildirimden ayrılmadan veya bize karşı bir Sampiyonkurslari.com.tr anlaşmazlığı açmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.

Yeni Zelanda, Almanya, Avustralya

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • yerleşim: 8 çeşit dil
  • Model Numarası: A2179'nın sohbeti
  • Sertifika: CE
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Standart: ABD Standardı
  • Uyumlu Yıl: 2019 2020
  • Marka Adı: Arsmundi
  • Uyumlu Marka: Elma

Etiketler: macbook air 13 pin, euro apple klavye, kablosuz 24 klavye rusça, macbook uluslararası klavye, stok tibet bayrağı, gamaxy tab s6 klavye, disk macbook air, mac koruması macbook air 2018, keycaps beyaz Arapça, beyaz elma tuş takımı.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: paket şunlardır: 1 takım - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime