Kadın Yaz Şort Polyester Pantolon Yüksek Bel bayan Gevşek Ve Rahat Sıcak Pantolon Kızların günlük kıyafetler

₺51.38 ₺68.57
SKU: s9484

1.GERİ BİLDİRİM hakkında

Renk :Pembe, Mavi, Sarı, Beyaz, Siyah, Mercan Kırmızı

İade politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

* Sipariş numarası

Desen: Katı

3. İade nakliye ücreti alıcı tarafından ödenir.

Sorunu yansıttığınızda aşağıdaki bilgiler gereklidir:

ürün açıklaması:

Talep:

2. Öğeler kullanılmamış, hasarsız ve orijinal ambalajında alındı.

1. Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, sizin olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen .ve siparişinizin ayrıntılı değerlendirmesi için 5 yıldız.

Renk hakkında: Bildiğiniz gibi, farklı bilgisayarlar renkleri farklı gösterir, gerçek öğenin rengi aşağıdaki resimlerden biraz değişebilir.Boyutu hakkında: 1. Öğeyi satın almadan önce lütfen boyut tablosunu dikkatlice kontrol edin, boyutu nasıl seçeceğinizi bilmiyorsanız, lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin 2. Manuel ölçüm nedeniyle 2-3 cm farklılıklara izin verin. (1 cm = 0.39 inç, 1 inç = 2.54 cm)3. Bedeniniz iki beden arasındaysa daha büyük boyutu seçin.

Dikkat: Siparişiniz gönderildikten sonra değişimi veya iptali kabul edemeyiz.

* Kusurlu görüntü ?

3.IADE DEĞİŞİM politikası hakkında

Çevrimiçi mağazamız, mükemmel tasarımlarına ve kanıtlanmış tasarımlarına dayanarak satış yapmaktadır reliability.So kalite garantilidir.Ayrıca, sipariş edilen ürünlerinizin paketlenip size gönderilmeden önce düzgün çalıştığını test etmek için bir Kalite Kontrol ekibimiz var.Ancak satın almadan önce elbise bedeninizi dikkatlice onaylamanız gerekir .

4.GARANTİMİZ

Malzeme: Polyester

1. Öğeler teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde alındı.

Satın alma işleminizin kalitesinden %100 memnun değilseniz, öğelerinizi teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.

1. Hazırlama Süresi: Siparişinizi her gün sayısız siparişimize göre hazırlamak için 2-3 iş gününe ihtiyacımız var.

* Öğenin SKU numarası

Kadın Yaz Şort Polyester Pantolon Yüksek Bel bayan Gevşek Ve Rahat Sıcak pantolon Kızların günlük kıyafetler

2. Ürünlerimizden memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya ayrıntılı bir değerlendirme yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin .Sizin için herhangi bir sorunu %100 çözeceğimizi garanti ediyoruz.

Boyutu: S M L XL

2.NAKLİYE hakkında

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Marka Adı: Bigsweety'nın sohbeti
  • Tarz: Gündelik
  • Cinsiyet: kadınlar
  • Bel Tipi: yüksek
  • Malzeme Bileşimi: Polyester
  • Yaş: 18-35 Yaş Arası
  • Model Numarası: 534902
  • Kapatma Tipi: İpli
  • Dekorasyon: Hiçbiri
  • Malzeme: Polyester
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Pantolon Tarzı: Düzenli
  • Fit Tipi: Düzenli
  • Desen Türü: Katı
  • Öğe Türü: Kısalar

Etiketler: xiaomi resmi mağaza elektrikli süpürgeler, endura şort, adidasy şort kadın, tanımsız pantolon, cesur şort kadın, hardal şort kadın, ganimet şort kaybetmek, yün pantolon, u kadın şort, bayan kot şort tuzlu.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

paket şunlardır: 1 takım - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. özellikler: -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. renk: şeffaf malzeme: silikon miktar: 1 takım 2.işık

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime