Sonbahar Moda Ekose Pijama Pantolon Spor Rahat Elastik Bel erkek Pijama Erkekler için 4XL Katı Gevşek Yumuşak Uzun Pantolon Pijama Hombre

₺184.71 ₺369.41
SKU: s9290

S: Satın alma koruma süresi bittiğinde ne yapabilirim?

A: toptan için, biz sadece gelmesi 3-7 gün sürer indirim veya ücretsiz ekspres kargo sunacak.Dropshipping için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız.

S: Bir iade nasıl işlenir?

S: öğeler nasıl gönderilir?

C: Siparişinizden memnun değilseniz, bir iade hizmeti sunuyoruz.Lütfen hesabınıza giriş yapın ve talep etmek için tıklayın return.Do iade adresimiz değişebileceğinden, öğelerinizi paketinizin gönderildiği yere geri göndermeyin.Öğeler kullanılmamış, hasarsız ve orijinal ambalajında olmalıdır.İade ücreti olabilir.

C: Ürün ayrıntıları sayfanızdaki boyut tablosuna bakın.Bizim boyutu Asya boyutlandırma.Manuel ölçüm ve farklı partiler nedeniyle, 2-3 cm boyut farkı olabilir.

S: Ödememi yaptım, öğelerimin ne zaman gönderilmesini bekleyebilirim?

C: Alacağınız öğenin tüm görüntüleri alınır.Görüntüler, mümkün olan en iyi renk eşleşmesi için profesyonel olarak düzenlenir.Ancak, farklı ekranlar, renk kontrastlı ekranlar ve aydınlatma nedeniyle renkler biraz değişebilir.

S: Parselimi nasıl takip edebilirim?

S: Bedeninizi nasıl seçersiniz?

Yukarıdaki gerçek ürün gerçek ölçümdür, sadece referans amaçlı olan farklı ölçüm yöntemleri nedeniyle 1-3 cm'lik bir hata olacaktır ve alınan gerçek ürün geçerli olacaktır.

S: Sipariş bilgilerini değiştirebilir miyim veya siparişi herhangi bir zamanda iptal edebilir miyim?

C: Parselinizi takip numaranızı kullanarak aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı)

Farkına varmak

Satın alma koruma süreniz tükeniyorsa.lütfen bize ulaşın ve biz uzatmak için yardımcı olabilir it.So paran benim hesabıma gitmeyecek.

C: Öğelerinizden tamamen memnun değilseniz.olumsuz bir yorum bırakmak için acele etmeyin, lütfen işleri düzeltmeye çalışalım!Müşteri hizmetleri ekibimize ulaşmaktan çekinmeyin ve mutlu olabileceğiniz bir çözüm bulmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Sonbahar Moda Ekose Pijama Pantolon Spor Rahat Elastik Bel erkek Pijama Erkekler için 4XL Katı Gevşek Yumuşak Uzun Pantolon Pijama Hombre

S: Öğelerinizi aldıktan sonra memnun değil misiniz?

C: Bize olan sabrınız için teşekkür ederiz.Ödemeniz tamamlandıktan sonra.depomuz paketinizi 3-7 iş günü içinde gönderecektir.Acil siparişler için.lütfen bir not alın ve müşteri hizmetleri ekibimizi mümkün olan en kısa sürede bilgilendirin.Nakliye hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçmekten çekinmeyin.

C: Paket gönderilmiş olarak işaretlendikten sonra, siparişi artık değiştiremez veya iptal edemeyiz.

S: Gördüğüm renk aldığım renk olacak mı?

Boyut Bilgileri

S: Toptan ve damla nakliye hem karşılandı.

C: Genellikle ücretsiz gönderim (Bazı uzak ülkeler hariç) ve ücretli ekspres gönderim sunuyoruz.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kumaş Türü: Çuha
  • Kapatma Tipi: Elastik Bel
  • Malzeme Bileşimi: Pamuk, Polyester
  • Sezon: Sonbahar
  • Müstehcen Resim: No
  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Malzeme: Pamuk, Polyester
  • Cinsiyet: kadınlar
  • Uzunluk: Full Length
  • Kalınlık: İnce
  • Desen Türü: Ekose
  • CN: Guangdong
  • Model Numarası: 20220828-1 Milyon
  • Öğe Türü: Uyku Dipleri
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: pijama pantolon, ekose pijama pantolon, pjama pantolon, bayan pijama pantolon, pijama pantolon, pamuktan salon aşınması.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.