Sovyet Rozeti Şapka Pu Su Geçirmez Yastıklı Earmuffs Rus Ve Şapka Sıcak Sıcak Yastıklı açık hava şapkası Erkek Kadın Şapka Earmuffs I4L7

₺89.01 ₺131.03
SKU: s8730

Tanım:

Karışık satış, renk ve ebat siparişlerini kabul edebiliriz.Sayı ne kadar yüksek olursa, indirim o kadar büyük olur.

2. Lütfen boyutu dikkate almayın.Bazen ölçek tarif ettiğimizden daha dar olabilir.Çin genellikle Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nden daha küçüktür.Bu nedenle, lütfen 1-3 cm'lik bir mesafe bırakın.

Boyutu: 54-58 cm

Özellikler: sıcaklık ve rüzgar geçirmez

Gösterildiği gibi renk

3. Boyutu seçerken herhangi bir zorlukla karşılaşırsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size bazı önerilerde bulunacağız, ancak yalnızca referans için.

Paket içeriği

notlar:

1 adet şapka

Desteğiniz için teşekkür ederiz!Bizden satın hoş geldiniz!Ürünlerimizin kalitesini garanti ediyoruz.Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!

Malzeme: PU yapay yün polyester elyaf

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar renkleri farklı şekillerde görüntüler ve gerçek proje renkleri aşağıdaki resimden biraz farklı olabilir.

review images
Anonymous - 2022-11-19

BIen

review images
Anonymous - 2022-12-25

En iyi şapka ve yüksek kalite Tavsiye ederim ve Tanrım, kardeşler, Suudi Arabistanlı kardeşin Ziad'ın en iyi kaskı✨

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Cinsiyet: Üniseks
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Polyester
  • Uygulanabilir sahne: Kayak
  • Desen Türü: Katı
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Öğe Türü: Bombacı Şapkalar
  • Uygulanabilir Sezon: Kış
  • Özellik: Sıcak tutmak
  • Çıkış Tarihi: Kış2022

Etiketler: sovyet tavşan şapkası, çerçeveler Rusça, örgü ushanka, avenger bebek şapkası, kanada şapkası, sovyet tişört, tanımsız pantolon, bebe şapkalar kadınlar, kalıp rus şapkası, eğlenceli kışlık şapkalar erkekler.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) özellikler: malzeme: silikon -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. miktar: 1 takım -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir renk: şeffaf not: 1.manuel ölçüm

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime