Pikap İğne Basınç Ölçeği tartı Stylus İğne Basın Turntable Vinil Aletleri Basınç Hassas Ölçüm G Z5l2

₺132.75 ₺221.38
SKU: s8647

ürün açıklaması:

1 * Stylus izleme dinamometresi

Doğru Kalem Kuvveti Ayarı için Yüksek Hassasiyet ve Doğru Kalem Göstergesi

Özellik:

Boyut:11.5* 7.0*3.5 cm

Doğru kalem kuvveti, değerli kayıtlarınızın ve kartınızın oynatma sonucunu ve ömrünü sağlamak için önemlidir.

Çok yüksek ekran kalemi kuvveti, kayıt/ekran kalemi ömrünün kısalmasına neden olurken, çok düşük ekran kalemi kuvveti kolay izleme ile sonuçlanır ve her iki durum da düşük ses performansına neden olur.

MM / MC / MI ve Piezoelektrik Akustik Pikap, Manyetik Olmayan, Manyetik Alan Yapışkanlığı Yok, Güvenilir Okuma

Paslanmaz çelik tartı alanı - manyetik olmayan.

Renk: Siyah

MM / MC / MI ve piezoelektrik akustik pikap için, manyetik olmayan, manyetik alan yapışkanlığı yok, doğru kalem kuvveti ayarı için güvenilir Yüksek hassasiyet ve doğru kalem göstergesi okuyor.

Paket içeriği:

1 * çanta

Güç: 2x1. 5 V lityum hücre Ag12 (dahil)

Bir ağırlık ve iki düğme pil ile birlikte gelir, uzun süre beklemenizi sağlar

Kullanımı kolay, 2 dakika hareketsizlikten sonra otomatik kapanma.

Desteğiniz için teşekkür ederiz!Bizden satın hoş geldiniz!listelediğimizden daha fazlasını satın almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Ziyarete hoş geldiniz.Umarım güzel bir gün geçirirsin!

Doğru Kalem Kuvveti, Değerli Kayıtlarınızın ve Kartınızın Oynatma Sonucunu ve Ömrünü Sağlamak için Önemlidir

1 * Kalibrasyon ağırlığı

Malzeme: ABS + Metal

Belirleme:

İyi koruma için üstün deri kılıfla Paketlenmiş, Yüksek kaliteli Paslanmaz Ölçeğe Sahip Mavi Aydınlatmalı Ekran

review images
Anonymous - 2022-08-19

Neredeyse bir ay içinde teslim edildi. Ambalaj fabrika iyidir. Artı kapak. Deri değil. Piller ayrı olarak satın alınır. Bunlar hap. 10 gr var. Referans. Ağırlıkların tırnak kapağını kaldırın ve çıkarın. Platforma koyun ve m düğmesiyle oynayın. 10 GR görünür görünmez. Demek doğru yoldasın.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Çıkış Konnektörleri: diğer
  • Marka Adı: GRWİBEOU'NUN
  • Sertifika: CE
  • Hızlar: diğer
  • Malzeme: ABS + Metal

Etiketler: döner tabla başlığı montajı, güç döner tablası, stylus manyetik vinil, döner tabla canon 80d, travor gimbal sabitleyici, kayıt ağırlığı kelepçesi, esansiyel yağlar dehb kilo kaybı, ipad min kalemi, dökme vinil kelepçe, pikap kek araçları.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) özellikler: paket şunlardır: 1 takım 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. özellikler: not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. -kalıp

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime