Yeni Büyük boy Yapraklar Dantel Mat Fondan Kek silikon kalıp Doğum Günü Düğün Dekorasyon DIY Çikolata Bisküvi Kek Dekorasyon Aracı

₺230.93 ₺329.87
SKU: s7871

Bu güzel ve zarif Büyük boy Yapraklar Dantel Mat ölçüleri 435 * 355 * 2 mm'dir .Bir kez yapıldığında, dantel tasarım ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde kolayca kesilebilir.Tüm dantel paspaslar da bir izlenim matı olarak çok iyi çalışır!

Kalıp oldukça esnek ve dayanıklıdır.Isı direnci -40 ila 465 °F (-40 ila 240 °C) arasındadır.Kolay çıkarılması için esnek, gıda kalitesinde silikon!FDA onayladı.Bu kalıp, Şeker Elbisesi ve Kek Dantel karışımları dahil olmak üzere bir dizi şekerleme dantel ürününden herhangi biriyle kullanılabilir.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kek Araçları Türü: Kalıplar
  • Sertifika: Gıda ve İlaç İdaresi, SGS'nin
  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Malzeme: Silikon
  • Özellik: Çevre Dostu, Stok
  • Müstehcen Resim: No
  • Model Numarası: SER874'NIN sohbeti

Etiketler: kilim dantel yenilebilir, silikon kalıp fondan dantel vit, ısı basın yazdırılabilir, zodiac ısı presi, endüstriyel ısı presi, aibeci ısı presi, stylo ısı presi, monstera bıçak kalıbı, silucon kalıbını bırakın, 3929 silikon paspaslar dantel.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

miktar: 1 takım özellikler: - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) özellikler: malzeme:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime