Kulak Kapakları Kulak Pedleri Beyerdynamic Özel Sokak Kulaklık Yedek Kulak Yastıkları

₺197.69 ₺217.18
SKU: s7791

S3: Damla nakliye modelini kabul ediyor musunuz?A3: Evet.Bir sipariş verdiğinizde, lütfen dropshipper olduğunuzu bize bildirmek için bir mesaj bırakın ve "YHcouldin" markamızı kaldıracağız.

S1: Fiyata ne dahildir?A1: Sadece ürün fiyatı ve ekspres ücretin bir kısmı.

1. Kadife Kulak Yastıkları

5. Protein deri Kulak Yastıkları (Süper yumuşak ve kalınlaştırmak)

S2: Sipariş verildikten sonra mallar ne zaman gönderilecektir?A2: Normalde 2-5 iş günü.

İşçilik: Dikiş işlemi.

İşçilik: Yüksek frekanslı sıcak presleme işlemi.bas ve Ses sızıntısında daha iyi olacaktır.

2. PU (Deri) Kulak Yastıkları

6. PU Kulak Yastıkları

4. Koyun Derisi Kulak Yastıkları

İşçilik: Yüksek frekanslı sıcak presleme işlemi.bas ve Ses sızıntısında daha iyi olacaktır.

Kulak pedlerinin değiştirilmesi ne kadar gereklidir? 1. Eski kulak pedlerinin yaşlanması sorunu.müzik keyfi sağlamak için kulak pedlerini düzenli olarak değiştirmeliyiz. 2. Konfor seviyesi: yeni kulak pedleri zevk için iyi bir duygu verecektir music.do daha önce uzun süre giydiğinizde kulak kalbiniz var mı? 3. Gürültü önleme seviyesi.yeni kulak pedleri size yeni bir deneyim verecektir.

SSS

1. Protein deri (Deri) Kulak yastıkları

Açıklama: 1 Kulak Kapakları-Çin ünlü markası

İşçilik: Yüksek frekanslı sıcak presleme işlemi.bas ve Ses sızıntısında daha iyi olacaktır.

2 Malzeme: PU (Deri) / Protein deri (Deri) / Kadife / Koyun Derisi 3 Dolgu: Sünger köpük / Bellek köpük 4 Renk: Siyah / Gri 5 Beyerdynamic Özel Sokak Kulaklık ile uyumlu 6 Orijinal değil, ama kaliteli Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın.

İşçilik: Yüksek frekanslı sıcak presleme işlemi.bas ve Ses sızıntısında daha iyi olacaktır.

İşçilik: Yüksek frekanslı sıcak presleme işlemi.bas ve Ses sızıntısında daha iyi olacaktır.

review images
Anonymous - 2023-01-02

Kalite çok iyi, ancak sabitlenmeden uymuyor. Biraz kesmek zorunda kaldım. Dürüst olmak gerekirse, kulaklıklarımın sesinin nasıl çınladığına şaşırdım. Şimdi çok güzel baslarla çalıyorlar ve açıkça tizler. İzolasyon da düzeldi. Satın alma işleminden memnunum.

review images
Anonymous - 2022-12-28

Kalitesi kötü, kalitesiz ürün açıklaması gibi görünmüyor, tavsiye edilmez

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Boyut: standard
  • Paket: Evet
  • Malzeme: diğer
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Kulak Yastıkları
  • Marka Adı: Kulak Kapakları
  • Öğe Türü: Kulak Pedleri

Etiketler: cca kulak pedleri, beyerdynamic dt 990 kapak, temel kulaklık kulaklık, küpe yıpranmış kulak, airpods kılıf f çift, a2 beyerdinamik, vaka tekel airdpod'ları, sarmal kablo beyerdinamik, samsung galaxy kılıf, beyerdinamik dt 240 tel.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

renk: şeffaf paket şunlardır: 1 takım - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir 2.işık

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime