Moda Araçları Anahtarlıklar Anahtarı Çekiç Testere Balta Anahtarı Electrodrill Makas Alaşım Kolye Zinciri ile Taşınabilir Kullanışlı anahtar zincirleri

₺25.21 ₺31.52
SKU: s7385

Özellikler: Malzeme: Çinko Alaşımı Tip: aletler Boyut: 6.6x2.2cm(yaklaşık), detaylar boyut resmine bakın.

Özellikler: Erkekler için yaratıcı araçlar anahtarlıklar, Noel, Doğum günü vb.İçin harika hediyeler.Alaşımlı malzemeden yapılmış, sert, dayanıklı, kullanışlı ve pratik.Elektrolizle parlatma işlemi ile anahtarlık paslanmaya karşı dayanıklıdır.Taşınabilir kullanım için mini boyut, cebe konabilir, araba anahtarlarına, çantalara, sırt çantasına vb. Asılabilir.

Not: Resimlerin renk tonunda ve gerçek öğede bazı küçük farklılıklar olabilir.Izin lütfen 1-3 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık, teşekkürler.

Paket içeriği: 1 adet x Aracı Anahtarlık

Hiçbir Perakende Kutu, Kabarcık Çanta Güvenle Ambalaj.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Malzeme: Alaşım
  • Tip: Ayarlanabilir Anahtar
  • Model Numarası: 433700
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Janedream'in
  • Özellikler: Mini, İşlevli

Etiketler: testere anahtarı torx, testere anahtarı ol, çekiç balta perun, ayarlanabilir esnek anahtarı, testere anahtarı yıldız işareti, taşınabilir ahşap balta, çekiç balta hulk, bronz anahtarı ayarlanabilir, 15 ayarlanabilir anahtar, büyük boy zincir anahtarı.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.