2022 Taşınabilir HD Dijital Kapalı Güçlendirilmiş Cccam TV Anteni HDTV Amplifikatör VHF / UHF Hızlı Tepki Açık Hava Seti

₺211.45 ₺384.50
SKU: s6751

2. Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Bağlayıcı: FC-J1. 5, SMA-C-J1. 5, IEC

1 x Adaptör

1 x Anten

Özellikler:

VSWR: ≤2.0:1

- Çok yönlü olduğu için, hareket etmeye devam etmeye gerek kalmadan kanalların çoğunu alacaktır around.It IP 68'e tamamen su geçirmezdir, bu nedenle hem iç hem de dış mekan kullanımı için uygundur ve anten bir F tipi konektör ve standart bir TV Eş eksenli adaptör ile birlikte gelir, böylece bu mobil TV antenini ev TV, kamp TV veya araba TV alıcısında kullanabilirsiniz.

Empedans: 75Ω

Notlar:

- Taşınabilir TV'li Karavanlar ve Kamp Minibüsleri için mükemmeldir.

- Normal uzatılabilir antenler ve aktif antenler olarak adlandırılan bu taşınabilir TV DAB anteni, ekstra kurulum gerektirmeyen pasif (bu nedenle ekstra güç bağlantısı gerekmez) tak ve çalıştır antenidir, sadece takın, çatınıza yerleştirin ve kaliteli dijital TV alımının keyfini çıkarın.

Özellikler:

Frekans: 470-870MHZ

Paket dahil:

Kablo: RG174U / 1.5 M

Kazanç: 5DBİ

Çalışma Sıcaklığı: -20℃-85℃

-Bu Anten, yalnızca 4.13" boyunda, ancak gördüğümüz en iyi taşınabilir iç ve dış mekan alımını sağlayan ve Birleşik Krallık karavan ve karavan müşterilerimiz arasında büyük bir favori olan tamamen su geçirmez çok yönlü taşınabilir dijital Karasal DVB-T2 Antenidir.

1. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Depolama Sıcaklığı: -40℃-90℃

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kazanç (dB): 5dBi
  • Sertifika: CE
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: qkz

Etiketler: cccam tv, anten, 5g anten açık, cradlepoint 5g.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) özellikler: renk: şeffaf -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. miktar:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime