Teknoloji 15458 Panel Plaka 3x11x1 Tuğla Modeli Yapı Taşları Parçaları Aksesuarları Kombinasyonu Mekanik Uyumlu

₺47.18 ₺55.39
SKU: s6663

4. Blok maruziyetinden ve nemden kaçının.

2. Küçük yapı taşı parçacıklarını yutmayın.

[alıcılara notlar]

4. Bu tür yapı taşları sıradan kağıt kutularda paketlenir, ekspres teslimatla teslim edilir ve bizim tarafımızdan dikkatlice paketlenir. store.It tek tek ambalaj kutularının ekstrüde edilmesini ve aşınmasını sağlamak hala zordur, ancak ambalaj kutularının içindeki ürün parçaları zarar görmeyecektir.

[ürün bakımı] temizlenebilir ve dezenfekte edilebilir

Dökme tahıl serisi

[menşei] guangdong, Çin

5. Mağazamızdaki tüm malların resimleri mümkün olduğunca gerçek resimlerle tutarlı olmalıdır, ancak Açı sapması veya güneş ışığı çekim sırasında bazı renk farklılıklarına neden olabilir.Satın almadan önce açıklığa kavuşturmak için lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

3. Oyuncak hasar görürse, lütfen geri dönüştürün;

3. Monte edilmiş yapı taşı oyuncakları elle ayırma ve sızdırmazlık torbalarıdır ve bazen parça eksikliği vardır.Müşteriler ürünleri tekrar satın aldıklarında mağaza eksik parçaları ücretsiz olarak telafi edebilir.

1. Çocukların ürünü ev gözetimi altında kullanmaları gerekmektedir;

[malzeme] toksik olmayan ve kokusuz ABS plastik

[uygun yaş] 5 ~ 65 yaşında

[ürün ambalajı] plastik poşetler

Önemli: ürün rengi hala güncellenmektedir.

1. Satılan tüm ürünler mağaza tarafından sıkı bir şekilde denetlenir ve paketlenir.Alıcı mallar için imza attığında, lütfen muayene kutusunu açtığınızdan, mal miktarını kontrol ettiğinizden ve malların iyi durumda olup olmadığını kontrol ettiğinizden emin olun.Herhangi bir sorunuz varsa, bunun için sorumlu olmayacağız.

2. Ekspres teslimat sürecinde hava ve yol koşulları gibi bazı acil durumlar nedeniyle bazen teslimat gecikmektedir.Mağaza, alıcının zamanında iletişim kurmasına ve koordine etmesine ve malları mümkün olan en kısa sürede size teslim etmesine yardımcı olmayı vaat ediyor.Kurye için hoşnutsuzluk hissi varsa, yerel ekspres şirkete şikayet edebilir, alıcının sorumlu kişiyi ayırt edebileceğini umuyoruz, teşekkür ederim.

[özel dikkat]

6 5 yaşın altındaki çocukların büyük taneli yapı taşlarıyla oynaması önerilir, çünkü küçük taneli parçaların yanlışlıkla yenmesi kolaydır ve ancak ebeveynlerin refakatiyle tamamlanabilir.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Yaş Aralığı: 5-7 Yıl
  • Plastik Türü: abs
  • Uyarı: 6 yaşında
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Blok Boyutu: Küçük yapı taşı (Lego ile Uyumlu)
  • Malzeme: Plastik
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Marka Adı: jile
  • Barkod: No

Etiketler: resim tuğla, model aksesuarları lgb, telesketch çizim oyuncakları, lego plaka setleri, model insanları eğitin, zaman takvim zaman, nes tuğla, panel yeşil lego, glu model aksesuarları, led lego mack'in.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. malzeme: silikon -güzel bir kartpostal oluşturmak

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime