145 adet Yün Keçe Monte Parlatma Parlatıcı Tekerlek OD 9.5 / 13 / 25mm taşlama kafası Dremel Matkap Döner Aracı 1/8 " Shank

₺180.12 ₺353.18
SKU: s6312

25 * Mermi Şekli Keçe parlatma tekerleği

Miktar: 135 adet parlatma tekerlek + 10 adet biyel

55 * 13mm Keçe parlatma tekerleği

【Yüksek Uyumluluk】1/8 inç şaft bağlantı çubuğuna sahip parlatma parlatma tekerleği, çoğu pnömatik ve elektrikli döner taşlama makinesiyle uyumludur ve değiştirilmesi kolaydır.Parlatma pedi, solmuş öğeleri yeni bir duruma getirebilen delikleri ve boşlukları temizlemek ve cilalamak için kullanılır.

Boyut: 25 mm, 13 mm, 9,5 mm

Parça Listesi:

2. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Uygulama: takı parlatma, cam, metal, seramik, ahşap oyma, nükleer oyma, yeşim oyma, diş oyma ve diğer malzemeler

【Farklı Şekiller ve Boyutlar】 9.5 mm , 13mm, 25mm dahil olmak üzere 3 farklı şekil ve boyut vardır.Günlük yaşamda uygulamanız ve farklı değiştirme ihtiyaçlarınızı karşılamanız için yeterli.

Detaylı açıklama:

【Geniş Uygulama】 Bu Parlatma parlatma tekerlekleri pnömatik, elektrikli döner taşlama makinesi için uygundur.Mücevher, değerli taşlar, cam, saatler, kristal, araba, motosiklet, bisiklet, besleme rampaları veya tetik işleri vb. Gibi parlatma, taşlama, oyma için mükemmeldirler.

55 * 25mm Keçe parlatma tekerleği

1. Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Açıklamayı vurgula:

Kolu malzeme: yün, metal

Belirleme:

Ürün adı: parlatma tekerleği

【Dayanıklı ve Tekrar Kullanılabilir】 Bu parlatma parlatma tekerlekleri, yüksek tokluk ve mükemmel parlatma kabiliyeti ile zariftir.Parlatıcı bileşik ile çalışabilirler ve dar noktalara ve pürüzlü yüzeylere girmek güzeldir.Temizlendikten sonra tekrar tekrar kullanılabilirler.

Not:

Biyel: 1/8 inç (3.17 mm)

10 * 1/8 İnç Bağlantı Çubuğu

Renk: bej

【Premium Malzeme】 Parlatma parlatma tekerleği, yüksek kaliteli yünden yapılmıştır ve uzun aşınma direncine ve mükemmel parlatma özelliğine sahiptir.Bağlantı çubuğu, uzun hizmet ömrünü sağlamak için yüksek kaliteli metalden yapılmıştır.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Sertifika: CE
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: parlatma pedi
  • Kullanım: Ticari üretim
  • Marka Adı: Jokapy

Etiketler: dremel döşeme, yün parlatma plastik pedleri, temperli parlatma pedleri, peluş parlatma pedi, 225mm parlatma pedi, aksesuarlar dremel madera, dremel aksesuarları vidalama, plastik parlatma tekerleği, tanımsız pantolon, ds5 sinyal lambası.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

malzeme: silikon 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. renk: şeffaf - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. özellikler: -güzel bir kartpostal oluşturmak için

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime