Çocuk Dart Tahtaları oyuncak seti Eğitim Çocuklar Dart tahtası Güvenli Klasik Çocuk Karikatür Hayvan Hedef Yapışkan Top Dart Tahtaları Oyun Seti

₺53.48 ₺63.61
SKU: s62315

⛅ Ambalaj Listesi:

Belirleme:

Boyut:

1*Dart Tahtaları oyuncak Seti (6 adet top ile)

Açıklama: Dart oyunu, özellikle Noel etkinlikleri için herhangi bir ocns, ofis, ev, parti için uygundur.

Uygulanabilir yaş: 3 yaş ve üstü

5、Mükemmel Hediye: Bu güvenli dart tahtası setinin çocuklarınızın indirememesini sağlayacağından eminiz, Doğum günü, Noel, Cadılar Bayramı veya diğer festivallerde küçük çocuğunuz için mükemmel bir hediye.

Tavşan: yaklaşık 43*33 cm/16.93*12.99 in

Malzeme: flanel, plastik

Maymun: yaklaşık 43*33 cm/16.93*12.99 in

2、Kullanımı Kolay: Bu dart tahtası setleri güçlü yapışkanlığa sahiptir.Toplar tahtaya %100 bağlanacaktır.Vücudun koordinasyonunu uygulayabilen çocuklar için günlük gündelik bir oyun olarak dartları odanın duvarlarına veya kapılarına yerleştirebilirsiniz.

Top: yaklaşık 4 cm/1.57 in

3、Parti Dekorasyonu: Partiniz için bir dekorasyon olarak arkadaşlarınızla da etkileşime girebilirsiniz.Ofise koyarsanız harika bir dekompresyon oyuncağı olacaktır.Her zaman, her yerde mutlu ve güvenli bir dart oyunu oynayabilirsiniz.

Taşınabilir Çocuk Karikatür Dart Tahtaları oyuncak seti Güvenli Klasik Dart Oyunu Kiti Nimal Yapışkan Hedef Topu Dart Kapalı

Adı: Dart Tahtaları oyuncak seti

Mermi noktaları: 1、Önce güvenlik: Güvenliği göz önünde bulundurarak klasik dart oyunu.Güvenlik yapışkan topları kullanarak, çocukların yaralanmasına veya duvarda delik açmasına neden olan keskin dartlar konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak.

Bebek fil: yaklaşık 43*30 cm/16.93*11.81 in

4、Yüksek kaliteli Malzeme: Bu çıkarılabilir dart tahtası yüksek kaliteli ve dayanıklı köpükten yapılmıştır, uzun süre kullanılabilir, dart tahtasının ortası naylon malzemedir, iyi viskoziteye sahiptir, her top tahtaya sıkıca yapıştırılabilir.

review images
Anonymous - 2022-08-22

bu çok iyi

review images
Anonymous - 2022-12-22

Hızlı teslimat. Taban malzemesi incedir, rulo haline getirilir, kullanımdan önce düzleştirilmelidir.

review images
Anonymous - 2022-07-20

Satın alınan mallar genel olarak gelmedi, ancak zwrócono parası.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Tip: Dart Tahtaları, Eğlence Spor Aksesuarları, Aile Topu Oyun aksesuarları
  • Minkey: 43x33cm
  • Uygulama: 3 yaşına kadar
  • Yavru fil: 43x30cm
  • Tavşan: 43x33cm
  • Ürün 3: Çocuklar Karikatür Spor Oyuncakları
  • Ürün: Dart Tahtaları Oyuncak Seti
  • Ürün 2: Çocuk Hedef Oyuncaklar
  • Uygulanabilir: 3 Yaş üstü
  • top: 4cm
  • Yaş: >3 Yıl
  • Malzeme: Flanel, Plastik, Flanel, Plastik
  • Ürün 1: Çocuk Atmak Yapışkan Top Dart Tahtası Seti
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: profesyonel dart tahtası, içgüdüsel atış okçuluk, dart kadınlar, dart uçuşları kişisel, okçuluk 5 hedef, tanımsız pantolon, pirinç yumuşak dart, tshirt zindanlar ejderhalar, tahta oyunları tahta oyunu, 3 adet yeşil profesyonel dart.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

-kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir malzeme: silikon renk: şeffaf 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. miktar:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime