Hidizs S9 PRO ES9038Q2M Dengeli Mini USB DAC AMP kulaklık amplifikatörü DSD512 PCM 768kHz 2.5 / 3.5 mm Çıkış 200mW Dekoder S9PRO

₺1 622.62 ₺2 750.34
SKU: s6154

CNC entegre kalıplama teknolojisi ile üretilen ürünler, kaynaklı veya bölünmüş ürünlerle kıyaslanamayan ince işçilik, sağlam yapı ve hoş görünümü gösteren zorluk ve yüksek zaman maliyetleri nedeniyle sanat eseri olarak adlandırılabilir.

768 kHz pcm'ye kadar destek, yüksek çözünürlüklü bir ses kaynağı oynatımı için idealdir.S9'unuzu taşıyın ve cazibesini günlük yaşamınızda nasıl çalıştığını deneyimleyin.

Sadece Güçlü değil, aynı zamanda toplanmaya değer

AA pil boyutuna yakın, ancak daha fazla güç, ayrıntılı çözünürlük, hem dengeli hem de Tek uçlu çıkışlar sayesinde daha işlevsel ve kullanıcı dostu, tüm tam boyutlu kulaklıkları bile güçlü bir şekilde çalıştırabilir.

S9 Pro, yerel DSD64'E sahip güçlü bir DAC çipi ES9038Q2M ile donatılmıştır/128/256/512 destek .Müziğiniz, güçlü işleme yeteneği için ana saat tarafından doğru bir şekilde çalınacaktır .Zarif tasarım ,kompakt gövde, örnekleme hızı gösterge ışığı, 32bit768khz'e kadar destekleyen PCM ,iOS ,Android ,Windows ,Mac OS ,iPad OS, tak ve çalıştır'ı destekleyen özellikler, büyük amplifikatör için iyi bir yedek olmasını sağlar .

Sürmek istediğin Kadar Sür

Farklı örnekleme oranlarına göre, S9 ilginç ve kullanışlı olan farklı ışıklar yanıp sönecektir.

PCM 32bit768khz'e kadar destekler

S9PRO, JAS ve CEA tarafından formüle edilmiş, halihazırda çok sayıda hayran tarafından tanınan ve desteklenen yüksek kaliteli ses ürünleri için bir standart olan Hi-Res Audio tarafından onaylanmıştır.

Hem 3,5 mm hem de Dengeli 2,5 mm Bu kadar Küçük Bir Boyutta Bulunur

Hidizs S9 PRO ES9038Q2M Dengeli USB DAC AMP kulaklık amplifikatörü DSD512 PCM 768kHz 2.5 / 3.5 mm Çıkış 200mW Dekoder

Sizin için düşünceli Aksesuarlar

Dengeli bağlantı noktası için 125Mw / Tek uçlu bağlantı noktası için 90Mw.Bu küçük adamda ne kadar güçlü bir sürüş kapasitesi var.Hadi!Müzik arkadaşınız yapın.

LED gösterge ışığı

512'ye Kadar Destekleyen Yerel DSD

özellik:

*S9 pro ve S9 , hem görünüm hem de boyut olarak aynı olan farklı yongalar kullanır.

* Hidizs logosu ile işaretlenmiş fiş, akıllı telefonlara, bilgisayarlara veya diğer ses kaynaklarına bağlanmak için kullanılır.Hidizs logosu olmayan diğer fişin S9'a bağlanması gerekir.

Genellikle üst düzey müzik çalarlarda kullanılan Yerel DSD512'NİN başarılı bir şekilde uygulanması, yalnızca çözünürlük yükseltmesi ve daha zengin ayrıntılar anlamına gelmez, aynı zamanda cep telefonlarının profesyonel HiFi cihazlarına doğru büyük bir adım attığı anlamına gelir.

Daha fazla aksesuar, daha fazla kolaylık.Pakete 65 cm uzunluğunda bir kablo ve şeffaf çıkarılabilir bir arka klips eklenmiştir.

Hidizs audio ekibinin ses konusunda benzersiz içgörülerini ve yüksek kaliteli ürünler tasarlamadaki zengin deneyimi içeren profesyonel HiFi akustik akort, Hidizs S9 Pro'nun kötü günlerinizi tolere edilebilir ve iyi günlerinizi daha iyi hale getirmesini umuyor !

Yüksek Çözünürlüklü (Yüksek Çözünürlüklü Ses)

Olağanüstü dac'den Olağanüstü HiFi Deneyimi

Cep Telefonunuzu HiFi Müzik Çalar Yapın

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Öğe Türü: bağdaştırıcı
  • Model Numarası: S9 PRO
  • Paket: Evet
  • Marka Adı: hidizler

Etiketler: kulaklık amplifikatörü kulaklık amplifikatörü, tampon htc628 çift sım, model numarası.: es9038q2m moode, dac x6 amp, su 3 dac es9018 xmos, pcm flaş ktm, bluetooth dac l30, güçlü amplifikatör mini, hidizs fiio, hoparlör dac.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir özellikler: paket şunlardır: 1

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime