Korse Büstiyer Üst Iç Çamaşırı Bask Artı Boyutu Gotik Dantel Brokar Yay Desen Bayan Seksi Vintage Mujer Korsett Kostüm

₺314.21 ₺616.19
SKU: s6126

65-70

3XL

boyut

Korse daha ince bir vücut yapmak içindir, lütfen genel kıyafetlerin bedeniyle karşılaştırmayın.Lütfen ürünün detayında bulunan kendi Boyut Grafik kılavuzumuzu kullanın,Sampiyonkurslari.com.tr boyut kılavuzunu kullanmayın.

Lütfen Dikkat:

1. Overbust moda kostüm korse.

3. Bağcıkları sıkın.En tepeden başlayarak.Ardından, bağcıkların dibine gidin ve bağcıkları oraya daha sıkı çekin.Ardından bağcığın alt yarısını daha sıkı çalışın.

28-30

22-24

24-26

3.Işık ve ekran nedeniyle hafif renk farkının kabul edilebilir olması gerektiğini lütfen unutmayın.

bel cm

bel inç

32-34

S

3. Gelin iç çamaşırı,steampunk gelinlik, Cadılar Bayramı kostümleri,randevu geceleri,burlesque veya herhangi bir samimi ortam için mükemmeldir.

XXL

5XL

4. Korsenizin arkasındaki gevşek bağcıkları bağlayın.

2.Öğeyi satın almadan önce lütfen ölçüm tablosunu dikkatlice kontrol edin.1 inç = 2.54 cm

1.Manuel ölçüme göre 2-3 % fark vardır.

XL

38-40

1. Orta halkaları sökerek ve korsenin arkasını 6-7 " ayırarak korseyi gevşetin, ancak korsenin altındaki bağcıkları açmayın.

Biz ihracat parti korseler,balo korseler,gotik korseler,saten korseler,brokar korseler,lateks korseler,dantel korseler, deri korseler,clubwear korseler,Victoria korseler,klasik korseler moda korseler ve bel eğitim korseler dünya çapında.

30-32

Mükemmel Uyumunuzu Nasıl Belirleyebilirim?

2. Otobüsünüzün iki tarafını korsenin önüne dikkatlice hizalayın.Pimleri ve delikleri hizalayın ve çubuğu birbirine klipsleyin.

korseler ve bustiers tops bask artı boyutu gotik korse brokar yay dantel overbust korse jartiyer desen bayan seksi

26-28

5. Korsenin arkasında, bağcığın altında sırtınızı örtmek için kullanabileceğiniz bir panel vardır (isteğe bağlı) veya bağcığın altında sırtınız için daha açık bir görünüm için korse içine katlayın.

40-42

70-75

75-80

2. Önde çelik burçlar ve arkada ayarlanabilir bağcıklı şerit çapraz çapraz.

L

4.Korseler bel boyutuna göre boyutlandırılmıştır, bu yüzden lütfen büstünüze göre değil, belinize göre korsenizi seçin.Bizim Overbust korseler herhangi bir vücut şekline uyacak

90-95

100-105

XS

80-85

Kendiniz bir korse nasıl giyilir?

34-36

Özellikler:

6XL

60-65

36-38

85-90

4XL

95-100

55-60

Paket içeriği: 1 korse üst+1 kayış.

M

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tarz: Lolita Tarzı
  • Malzeme Bileşimi: Tayt
  • Cinsiyet: kadınlar
  • Öğe Türü: Büstiyer ve Korseler
  • Dekorasyon: Yay
  • Marka Adı: Sapubonva'nın
  • Müstehcen Resim: No
  • Desen Türü: Çiçek
  • Model Numarası: 079 50
  • Malzeme: Polyester, Streç ve Tayt, Tayt

Etiketler: Rönesans Korse, saten büstiyer, kemikli çalmak, korse elbise, korse.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. malzeme: silikon özellikler: renk: şeffaf miktar: 1 takım -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. boyut: uygulama.7

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime