10 Adet Xiaomi Redmi İçin Not 8 Parmak İzi Ana Düğme Bağlantı Flex Kablo Şerit Xiaomi Redmi İçin Not 8T 8 Pro

₺546.67 ₺635.68
SKU: s60706

Sevgili alıcı, eğer sipariş önce buna dikkat edin :

Lütfen siparişinizi verdikten sonra iletişim adınızı , adresinizi , posta kodunuzu ve telefon numaranızı dikkatlice onaylayın, aksi takdirde malları alamamanız mümkündür .

Ürün Detayı :

1. Malları aldığınızda herhangi bir sorun varsa , lütfen anlaşmazlığı açmayın , hemen bizimle iletişime geçin.Sorunu çözmenize yardımcı olacağız .

6).Pciture Gösterisi: Cep Telefonu ile fotoğraf çekin, Ürün orijinalliğini gösterin

Çin Post tarafından ücretsiz kargo Sıradan küçük paket Artı, öğeler Çin'den ayrıldıktan sonra takip edilemez.Eğer bunu kabul edemez , Sampiyonkurslari.com.tr Standart nakliye veya Epacket seçiniz, diğer yöntemi, ama nakliye maliyeti ödemek gerekiyor

Serivice Sonrası

4).Ürün durumu: Hızlı teslimatı sağlamak için stokta.

2. Uausl olarak, (Çin Post Olağan Küçük Paket Artı, Çin Post Kayıtlı Hava Posta ve Sampiyonkurslari.com.tr Standart Nakliye) teslim süresi 16-35 iş günüdür .Özel durum ile birlikte gelirse (Tatil , politika ayarı , gümrük , uzak alan vb.), Gecikecektir.

10 Adet Xiaomi Redmi İçin Not 8 Parmak İzi Ana Düğme Bağlantı Flex Kablo Şerit Xiaomi Redmi İçin Not 8T 8 Pro

3. Sampiyonkurslari.com.tr'te koruma süresi 60 gündür ( birkaç ülke 90 gündür).Koruma süresi sona ermek üzereyse ve malları almazsanız, lütfen benimle iletişime geçin, size yardımcı olabileceğim üç yol var: a. Koruma süresini uzatın .b. Malları tekrar gönderin .c. parayı iade edin .

5).Israrla yapın: Cep telefonu yedek parçaları için en son bilgileri sizinle paylaşacağız ve güncelleyeceğiz

3).Ürün Yelpazesi: Cep telefonu için geniş yedek parça yelpazesi, En iyi kalite En iyi fiyat.

2).Ambalaj: Tüm Cep Telefonu Yedek Parçaları, güvenliği sağlamak için köpük kutulu anti-statik torbalarda paketlenmiştir.

1).Kalite Kontrol: Her parça gemiden önce özel aletler veya ana panolarla test edilmiştir.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Uyumlu Marka: XİAOMİ'NİN
  • Dizayn: bar
  • Kullanmak: Parmak izi Sensörü
  • Sertifika: CE
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Xiaomi redmi için not 8 8 t 8 pro
  • Marka Adı: wzwtıya

Etiketler: sensör redmi 3 x, xiaomi redmi s2 sensörü, maske pro, iphone 6 sensörü, sensör xedmı 4, sensör huaveır 40 pro, redmi yüzük, x200 pro, redmi 6pro sensörü orijinal, sbb2 pro.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

- silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir özellikler: malzeme: silikon paket şunlardır: 1 takım 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime