8MM Düz Tip Ayakkabı Aksesuarları Geniş Tuval Halatlar Üst Bel Danteller Sneakers Kadın Erkek Siyah Beyaz Kolay Mermer Desen

₺17.76 ₺29.61
SKU: s6069

Coolstring Ayakkabı Bağcığı

İthalat vergileri, vergiler fiyatlara dahil değildir.Bu masraflar alıcıların sorumluluğundadır.Bu ücretler normalde nakliye şirketi(kurye) tarafından veya malları aldığınızda tahsil edilir .

* Plastik veya Metal Agletlere Logo Yazdırmayı Destekleyin.

Şekil Tipi: Düz Şekil

Ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı DSR verin, çünkü bizim için çok önemlidir.Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.Memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, sorunu çözmenize yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.Saat dilimi farkı nedeniyle, mesajlar 12-24 saat içinde cevaplandırılacaktır.

- Vergi ve Harçlar

Çap / Genişlik: 0.8 cm

Taşıyıcının yanlış kullanımı, gümrük gecikmesi veya kontrolümüz dışındaki diğer durumlar nedeniyle herhangi bir gecikmeden sorumlu olmayacağız.

- Seçim için renk

1 çift Ayakkabı Bağı (1 çift =2 adet )

Sertifika: Oeko-tex-100, ISO9001, SGS, CE

Lütfen Sampiyonkurslari.com.tr adresinizin güncellendiğinden ve ayrıntılı olduğundan emin olun.

Satın aldığınız ürünlerle ilgili herhangi bir sorun varsa, malların alındığını onayladıktan sonra 60 gün içinde ürün ödemesini (nakliye ve taşıma ücretleri dahil değildir) değiştiririz veya iade ederiz.

Birçok ödeme yöntemi mevcuttur Sampiyonkurslari.com.tr kredi kartları, gerçek zamanlı banka havaleleri, çevrimdışı ödemeler (banka havaleleri ve Western Union) gibi.Aşağıdakiler için en uygun yöntemi seçebilirsiniz you.To çıkarlarınızı koruyun, ödemeniz geçici olarak Sampiyonkurslari.com.tr tarafından tutulacak ve siparişinizi alana ve memnun kalana kadar bize bırakılmayacaktır.

Yanlış veya kusurlu bir ürün alırsanız, lütfen ürünü aldığınız tarihten itibaren 1-3 gün içinde bizimle iletişime geçin, size iade işleminin tam sürecini anlatacağız.

- Kendiniz için özelleştirilmiş / Logo / Toplu Sipariş

Ayakabı Kafa: Şeffaf Polyester

Özel vergi ücreti için, biz normal bir fiyat ile ilan edecek.Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır.

2) Kayıtlı posta ile çin Post:7-35 iş günü (Çevrimiçi durumunu izleyebilirsiniz); siparişiniz ücretsiz gönderim ise,kayıtlı posta olmadan Çin Post veya HK Post seçeceğiz(size ulaşmak için 30-60 gün), anlayabileceğinizi umuyoruz!

Nakliye süresi: Genellikle çoğu ülke nakliye süresi aşağıdaki gibidir, farklı alanlarda posta hizmetinin değişimi nedeniyle, bazı alanlar daha uzun sürebilir.Eğer bir araya geldi sorun, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz yakında size cevap verecektir.

Paket:1 çift/opp çoklu torba

-Özellik

- Paket İçeriği

geri bildirim

-Taşıma

Ödeme tamamlandıktan sonra tüm öğeler 1-3 iş günü içinde size gönderilecektir.

Özelleştirilmiş: Renk Sıralama / Uzunluk ve Genişlik / Logo Baskı, lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin

PayPal'ı ödeme yöntemi olarak da kabul ediyoruz, 'Şimdi Satın Al'ı tıkladıktan sonra ödeme sayfasında PayPal seçeneğini bulacaksınız,herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen yardım için bizimle iletişime geçin.

Şartname: 60-180 cm * 8mm

Brüt Ağırlık: 20g

Ürünlerimiz bir yıl garantilidir.Alıcılar, arızalı ürünleri garanti süresi içinde değişim için geri göndermek için bizimle iletişime geçmelidir.Garanti süresi, malların ilk alıcı tarafından alınmasından itibaren başlar.

- Ödeme Yöntemleri

1) DHL: 3-7 iş günü içinde,uzak alan veya Gümrükleme nedeni varsa ,biraz daha uzun olacaktır.DHL kargo kullanmak istiyorsanız, en iyi fiyat nakliye ücreti için lütfen bize ulaşın.

Renk / Çok Renkli Kombinasyonu: Beyaz-Mavi

* Toplu sipariş yapmak istiyorsanız fazla 50 pairs, daha iyi bir fiyat için lütfen bize ulaşın.

Fonksiyon / Colloction / Uygulama: Ayakabı, Bel Danteller, şapka Halatlar vb

- Garanti ve İade Politikası

Malzeme:Serigrafi Polyester Pamuk + Plastik

* Biz de örnek sipariş olarak isteğinize göre özelleştirilmiş uzunluk ve renk kabul edebilir, yardım için lütfen bize ulaşın.

- Ürün Hakkında gerçek Çekim

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Sertifika: Oeko-tex-100, ISO9001, SGS'nin, ce
  • Desen Türü: Yazdırma
  • Paket: 1 çift / opp çoklu torba
  • Şekil Türü: Düz Tip
  • Malzeme: Pamuk, Polyester Pamuk + Plastik
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Belirleme: 60-180 cm * 8 mm
  • CN: Fujian
  • Öğe Türü: Bağılar
  • Brüt ağırlık: 20g
  • Marka Adı: Coolstring'in
  • Renk / Çok Renkli Kombinasyonu: Mavi-Beyaz Dalga Dalgalanma
  • özel: Mevcut
  • Ayakkabı Bağcığı Kafa: Şeffaf Plastik
  • İşlev / Toplama / Uygulama: Bağılar, Bel Bağcıkları, Şapka Halatları vb
  • Model Numarası: #716 Siyah-Beyaz
  • Çap / Genişlik: 0.8 cm
  • Özellik: Aşınma Korozyonu ve Direnci, Anti-Dökülme, Anti-Solma

Etiketler: bruton ayakkabı erkekler, kadın ayakkabı bottega, düz sandalet cleats kadınlar, er spor ayakkabı erkekler, spor ayakkabı erkekler fsshion, bağlayıcı arduino kalkanı, kanvas ayakkabılar açık deri, leahter spor ayakkabı erkekler, luxary kadın ayakkabı, kanvas ayakkabılar taco kadın.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

renk: şeffaf özellikler: özellikler: not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. miktar: 1 takım 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. paket şunlardır: 1 takım -güzel bir kartpostal oluşturmak

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime