OkeyTech 2 düğmeli uzak Kontrol Boş Araba Anahtarı Kabuk Durumda Fob Toyota Corolla RAV4 Yedek Kapak Kesilmemiş Bıçak Aksesuarları

₺23.88 ₺32.28
SKU: s59348

3.- Satın alma tarihinden itibaren bir yıl içinde ücretsiz tamir hizmeti veriyoruz.İlk ay için tek yönlü nakliye ücreti ödeyeceğiz (bizden bulunduğunuz yere); 1 aylık satın alma işleminden sonra, alıcının iki yönlü nakliye ücreti ödemesi gerekir.

1.Öğe sadece PCB kartı ve içinde pil olmayan boş bir anahtar kabuktur.

1.- Görüşleriniz bizim gelişimi için çok önemli, biz içtenlikle memnun iseniz bize olumlu geribildirim bizim ürün ve hizmet ile.Zaman ayırdığınız için çok teşekkürler.

Özellikleri: 100 % Marka Yeni ve Yüksek Kaliteli!Kırık veya yıpranmış anahtarlar için en iyi yedek veya ek bir anahtar için harika.Sadece anahtar kutusu ve itmeli anahtar.Elektronik iç kısımlar değil.Bıçağı yerel çilingir / satıcı tarafından kesin.Sadece itmeli anahtar ' i kesin,dahili elektroniği(immobilizer/transponder çipi dahil) orijinal uzaktan kumandadan alın ve anahtar kabuğumuza yerleştirin, o zaman hazırsınız!Programlamaya gerek yok.Farkına varmak:

2.Tüm resimler kendimiz tarafından çekilen gerçek fotoğraflardır.Ürünümüzle aynı olduğundan emin olmak için lütfen anahtar kabuğunuzu kontrol edin.

1 x araba Anahtarı Kabuk

1.- Bir yıl garanti.

3. İtmeli anahtar kesilmemiş bıçaktır, kesmek için yerel çilingir mağazanıza gidebilirsiniz.Sonra elektronik kartları, çipi ve pili kendi orijinal anahtarınızdan çıkarın ve anahtar kabuğumuza koyun, sonra kullanabilirsiniz.

4.- İade edilen ürünleri aldıktan sonra, değiştirilenleri en kısa sürede geri göndereceğiz.

2.- Biz olumlu geribildirim sonra size aynı geribildirim bırakacaktır.

5.- Garantimiz, parçaların yanlış kullanılması veya yanlış takılması sonucu fiziksel olarak hasar görmüş veya normal olmayan çalışma koşullarında olan hiçbir ürünü kapsamaz.

3.- Bir nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz, biz sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Uygulama: Toyota ve diğer modeller için bizim resmi olarak aynı olan!

Özellikler: Logo: hayır Tip: Toyota Corolla RAV4 için araba anahtarı kabuk Ağırlık: 18g Malzeme: ABS+Metal Renk: siyah Düğmeler: 2 düğme Transponder çip: hayır Elektronik kartlar: hayır Pil tutucu: hayır Araba logosu etiketini sağlayamıyoruz !!!!

2.- Öğe aldıktan sonra kusurlu ise, alındığı tarihten itibaren 7 gün içinde yenisini değiştirmeyi talep edebilirsiniz (Alıcı tüm orijinal ve hasarsız ürünleri yeniden satılabilir durumda iade etmelidir).

review images
Anonymous - 2022-10-31

İyi geldi ve hızlı

review images
Anonymous - 2022-08-17

Anahtarlar için Boşluklar, satıcının çok teşekkür ettiği iki hafta öncesinden önce geldi. Satıcıyı ve mağazayı tavsiye ederim.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Düğme: 2 Düğme
  • Renk: Siyah
  • Marka Adı: OkeyTech
  • Bıçak ağzı: Bıçak yok
  • isim: Araba Anahtarı Kabuk
  • Ülke / Bölge Otomobil Üretimi: Çin
  • Uydurmak: Toyota için
  • Paket: Kabarcık Çanta
  • R / C Fonksiyonu: olmadan
  • amblem: No
  • Diğer Parça Numarası: Toyota için Araba Anahtarı Kabuk
  • Uyarlama: Evet
  • Özel: Toyota için anahtar kutu
  • Tip: Toyota Corolla RAV4 için
  • Ağırlık: 18g/pcs
  • Kavşak Parça Numarası: Toyota için araba Anahtarı Kapağı
  • Malzeme Türü: Plastik ve Metal
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İmalatçı Parça Numarası: Toyota için Uzaktan Araba Anahtarı Durum

Etiketler: kordonlar toyota corolla, lahana yaması çocuk yamaları, neşter şeklinde kolye, aksesuarları fie alphard, toyota geyik anahtarı, mini bulmaca sihirli küpler, vaka chave fortuner, klasik toyota anahtarı, tak rav4, toyota corolla 2e aksesuarları.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: renk: şeffaf miktar: 1 takım boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir malzeme: silikon paket şunlardır: 1 takım özellikler: 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime