50 ADET BSS308PE H6327 YFS BSS214NH6327XTSA1 SVs BSS214N BSS306N H6327 SWs SOT23 MOSFET Transistör Yeni orijinal

₺178.98 ₺203.42
SKU: s5698

Ülkenizdeki izleme bilgileri olmadan gönderiyi kabul edemezseniz, lütfen seçmeyin.

Kaydetti (bir sipariş vermeden önce okuyunuz):

2. Ödeme güvenli ve kolaydır, bana kredi kartı(VİSA veya Mastercard)veya diğerlerini kullanarak çevrimiçi ödeme yapabilirsiniz

2.Olumlu geribildirimden sonra programımız size aynı geri bildirimi bırakacaktır.

3.Mal veri sayfası hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve size sağlayacağız!Nakliye ve Ödeme 1. biz tüm dünyada öğeleri yollayabilirsiniz.ve biz birçok kişiye gönderilmiştik.

Neden doğrudan bizi seçmelisiniz:

1. Satılık tüm mallar stokta, biz 1-3 iş günü içinde size yollayabilirsiniz.

3.Nötr ve olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız.Çok teşekkürler!

Takip numarası Çin Post Olağan Küçük Paket Artı sadece izleyebilirsiniz mal Çin sol veya değil var.Çin'den ayrıldıktan sonra daha fazla bilgi olmayacak.

1. Görüşleriniz gelişimimiz için çok önemli olduğundan, ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız sizi bizim için olumlu geribildirim bırakmaya içtenlikle davet ediyoruz.

1. Biz ulaşım çeşitli destek,DHL, EMS, çin posta paketleri, Sampiyonkurslari.com.tr standart nakliye, ePacket...alıcının farklı ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilir.

2. Bize RFQ veya BOM listenizi göndermeye hoş geldiniz, size en iyi fiyatımızı vereceğiz!

Bize mesaj bırakabilir veya e-posta gönderebilirsiniz, size en kısa sürede cevap vereceğiz!

Ve daha da önemlisi, yüksek qanlity ile en düşük fiyatı alacaksınız.

Çin Post Kayıtlı Hava Posta veya diğer Ekspres seçebilirsiniz, onlar tam izleme bilgileri var.

iade politikası

3.Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur.Geri Bildirim Ayrıntıları:

ülkeler örneğin: Rusya / Brezilya,,, vb .

En iyi ortağınız olacağımıza kesinlikle inanıyorum!

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Uyumlu Marka / Model: Hiçbiri
  • Marka Adı: İlk sarsıntı
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: sws giyim, transistör mosfe, jfey transistör, bahçe aletleri svs, süzgeç sws, bfrh transistörü, dyson svs parçaları, sws gömlek, gidon telefon su, svs çizgi roman oyunları.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

paket şunlardır: 1 takım -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime