Çocuklar Yetişkin led ışık Up Yanıp Sönen Pullu Şapka Caz Çocuk Dans Hip Hop Düğün Parti Noel Dekorasyon 2023

₺22.92
SKU: s5591

pullu kumaş, gün boyunca güneş ışığını yansıtır ve şapkanın içinde bulunan düğmeyi çevirerek, tacın etrafındaki LED ampulleri yaktığınızda küçük bir ışık "sihir" yaratabilir ve ışık yansırken harika bir etki yaratabilirsiniz. pullu kumaştan!

Şapka çevresi: Yaklaşık 58 CM /(yetişkin için uygun )

Şapka 6 led ışık ile birlikte gelir

3x AG3 battries tarafından desteklenmektedir (dahil ve değiştirme )

Özellik

Şapka çevresi: Yaklaşık 54 CM (çocuklar için uygun )

Fötr şapkalar, size 3 ışıklı seçenek seçeneği sunan bir güç anahtarıyla gizli bir cebin içine sokulan bir pil takımına sahiptir: hızlı pırıltı, yavaş pırıltı veya sabit sabit ışıklar.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kullanım: Yetişkin
  • Desen: Düz Renk
  • SKU: FF HO210'NIN sohbeti
  • Neden: Düğün & Nişan, Vaftiz ve Vaftiz, Aziz Patrick Günü, Büyük Etkinlik, Emeklilik, Cinsiyet Açıklaması, doğum günü partisi, Ev Taşıma, Çocuk Bayramı, April Fool Günü, Okula Dönüş, Dünya Günü, Babalar Günü, Şükran, Parti, Noel, sevgililer günü, Düğün, Cadılar bayramı, Paskalya, yeni yıl, Mezuniyet, Yıldönümü, Anneler Günü
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: kadın caz, elfler kış şapka, hunny noel şapkaları, dinozor şapkası hareketli kulaklar, kanada şapkası, paskalya 2017 dekorasyon, tanımsız pantolon, parti tatil dıy süslemeleri, günlükler 2021 2022, şapka fs düğün.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.