2 adet Akan Dönüş sinyal ışığı LED Yan Kanat dikiz aynası Dinamik Göstergesi Flaşör Ford Focus 4 için MK4 2019-2020

₺388.89 ₺777.60
SKU: s4961

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geribildirim çok önemlidir Bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz, böylece memnuniyetinizi tatmin edici bir şekilde ele alabiliriz. concerns.It biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

6. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

1. Arızalı ürünler için 12 Ay Üreticinin sınırlı garantisi(aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar3 aylık garanti ile gelir.

4.Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

2 adet Akan Dönüş sinyal ışığı LED Yan Kanat dikiz aynası Dinamik Göstergesi Flaşör Ford Focus 4 için MK4 2019-2020

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

Not: - Kurulum Talimatı dahil değildir.Profesyonel Kurulum şiddetle tavsiye edilir . -Işık ve Ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi Resimlerden biraz farklı olabilir. -Manuel ölçüm nedeniyle 1-2mm farklılıklara izin verin.Lütfen anlayın.

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu söylemeli ve bize sipariş numaranızı vermelisiniz.SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE ÖĞELERİ TAMİR ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ.

Ürün Açıklaması: -100% Yeni,100 % Fabrika test. - Müşteriler arasında Popüler olan Dünyanın Önde Gelen Markaları. - Malcayang Markalarından Ömür Boyu Teknik Destek. - Profesyonel Hizmet ve Yüksek Kalite Standardı ile Rekabetçi Fiyat. -Doğrudan orijinal fişe bağlı tak ve çalıştır kurulumu.%100 HATASIZ. -Lütfen satın almadan önce parça Numarasını Onaylayın veya Orijinal Ürün Görüntü Şeklini Sağlayın. - Yarı füme lens, spor tarzı olarak lüks görünüyor. - Dinamik dönüş sinyali, sorunsuz ilerleyin.Sağa/sola dönerken diğer sürücüler tarafından görülmesi daha kolaydır. - LED teknolojisi, daha dayanıklı.Çizilmeye karşı dayanıklı mat yüzeyli. - Sertifika: IP67 E-mark, CE, DOT, SAE-Gündüz ve gece mükemmel görünüyor!Videomuzu izleyin.Gerçekten mükemmel bir yedek!

Sarı dönüş sinyali tak ve çalıştır kurulumu, çok kolay ve kullanışlı.Mavi ışık fonksiyonu için ilk tercihiniz, varsa su birikintisi ışık gücüne bağlanmaktır.Veya yan ayna çevirme gücüne bağlanırsınız.Tüm bu iki işleve sahip değilseniz, güç almak için pozitife bağlanmak için kapı panelini açmanız gerekir, bu biraz karmaşıktır.Her neyse, paketlemek için bant kullanabilir ve yeşil kabloları kesebilir veya kesebilirsiniz, sadece sarı dönüş sinyalini kullanın.

1. Dünya çapında NAKLİYE.(Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Siparişler, ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm componentsand aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Sampiyonkurslari.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye maliyeti hem satıcı hem de alıcı tarafından yarıya indirilir.

Ile uyumlu: Ford Focus 2019 2020 için Fit (4.Nesil) Soldan direksiyonlu araba için Fit Sadece dinamik mavi efekt hakkında,arabayı kilitlediğinizde veya kilidini açtığınızda,önce sarıyı gösterir,ardından barda dolana kadar yavaşça maviye döner.Bu etki 10-15 saniye devam eder.Sola veya sağa döndüğünüzde, sarı gösterir, daha sonra Güvenlik için 10 saniye mavi direksiyon süresine sahiptir.Çok fazla insan bu 10 saniyeyi ihmal ediyor, Çoğu zaman bu 10 saniye hayat kurtarabilir.Aksi takdirde, dinamik etki orijinal sarıdan daha batıdır.

Sampiyonkurslari.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po

review images
Anonymous - 2022-11-05

İyi bir ürün, ne kadar süreceğini zamanla göreceğiz

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Ürün Ağırlığı: 0.22kg
  • Açık renk: sarı
  • Watt: Semi Smoked with matte finish
  • Lümenler: 2400Lm
  • Model Adı: Ford Focus 4 için dinamik Flaşör. 2019 2020
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Yılı: Ford Focus 2019 2020 için uygun (4. Nesil)
  • İçerir: (Sağ ve sol)bir çift
  • Gerilim: 12V
  • Araç Markaları / Modelleri için: SIĞ YER
  • Lens Rengi: Siyah
  • Öğe Türü: Dönüş Sinyali
  • Marka Adı: Malcayang
  • Arayüz Tipi: Hiçbiri

Etiketler: ford f250 2008, Dönüş sinyal ışığı, jetta mk6, p21w, toyota corolla e210.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

renk: şeffaf not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. paket şunlardır: 1 takım özellikler: - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime