Ücretsiz Nakliye, 1 adet Yeni PRO Karbon fiber viyolonsel yay 4/4 tam boy abanoz kurbağa siyah at saç

₺669.87 ₺744.36
SKU: s45284

Hızlı sevkiyat ve hızlı yanıt alacaksınız.Tüm öğeler sizin için dikkatlice kontrol edilecek ve sizin için test edilecektir.Öğeyi en iyi durumda aldığınızdan emin olun.Öğemi çok beğeneceğinizi garanti edebilirim.

Airmail via Ekonomi Çin postane (yaklaşık 15-45 iş günü) dünya çapında gemi.

1 adet yeni profesyonel siyah karbon fiber viyolonsel yay 4/4 Özellikler: Yuvarlak çubuk abanoz kurbağa kakma bakır çiçek yay saç: Moğolistan siyah at kılı Ağırlık: 80g±1g Uzunluk: 71 cm Hızlı tepki ve esneklik için uygun denge Çin'den %100 % el yapımı, hepsi stokta.Yay düz, güçlü, dengeli, esnek, mükemmel.Nakliye: Genellikle Çin'den ePacket teslimatı kullanıyoruz (yaklaşık 7-21 iş günü) ABD, ingiltere, Kanada, Fransa, Avustralya, Rusya'ya gönderiyoruz.

Kapıdan kapıya nakliye için EMS, Çin uluslararası standart nakliye hizmetini de kullanabiliriz.Uluslararası Alıcılar - Lütfen dikkat: İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Bize ulaşın: Herhangi bir yardıma veya herhangi bir soruna ihtiyacınız varsa, lütfen bana bir mesaj verin.Size yardımcı olmak ve size en iyi çözümü sunmak için elimizden geleni yapacağız.Lütfen mesaj vermeden önce davayı açmayın veya olumsuz geribildirim bırakmayın.

Hakkımızda:

Benim öğe görüntülemek için hoş geldiniz.Size en iyi öğeyi sağlayacağım.Ben yeni bir satıcıyım ve tüm müşterime en düşük fiyatı ve en iyi kaliteyi vereceğim.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Marka Adı: YİYANG'IN
  • Kullanmak: Çello Kullanımı
  • Model Numarası: 4/4

Etiketler: mellor karbon çello yay, karbon fiber viyolonsel durumda 4, yay karbon fiber elmas, luis clark karbon fiber çello, 1 8 karbon viyolonsel yay, fiber karbon keman yay, karbon fiber keman yayları, karbon fiber yay durumda, karbon fiber yokuş aşağı bisiklet, karbon fiber bmw 1 tampon.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir -kalıp işçiliği hassastır;

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime