1 adet AAA 4/4 viyolonsel Dairesel Abanoz Klavye.

₺693.36 ₺761.93
SKU: s44372

Genellikle, Çin'den ePacket teslimatını kullanıyoruz (yaklaşık 7-21 iş günü) ABD, ingiltere, Kanada, Fransa, Avustralya, Rusya'ya gönderiyoruz.

Hakkımızda:

Hızlı sevkiyat ve hızlı yanıt alacaksınız.Tüm öğeler sizin için dikkatlice kontrol edilecek ve sizin için test edilecektir.Öğeyi en iyi durumda aldığınızdan emin olun.Öğemi çok beğeneceğinizi garanti edebilirim. .

Kapıdan kapıya nakliye, (yaklaşık 7-15 iş günü ) Daha yüksek nakliye maliyetleri için EMS, Çin uluslararası standart nakliye hizmetini de kullanabiliriz.Ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın.Uluslararası Alıcılar-Lütfen dikkat: a) İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.b) Bu ek masrafların teklif vermeden/satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.Bize ulaşın: Herhangi bir yardıma veya herhangi bir soruna ihtiyacınız varsa, lütfen bana bir mesaj verin.Size yardımcı olmak ve size en iyi çözümü sunmak için elimizden geleni yapacağız.Lütfen mesaj vermeden önce davayı açmayın veya olumsuz geribildirim bırakmayın.

1 adet yüksek kalite 4/4 VİYOLONSEL Klavye Abanoz Klavye-İnce Doğal Abanoz.Tüm resimler kendimiz tarafından alınır ve nazik bir çekimdir.Nakliye:

Benim öğe görüntülemek için hoş geldiniz.Size en iyi öğeyi sağlayacağım.Ebay'e daha yeniyim ve tüm müşterime en düşük fiyatı ve en iyi kaliteyi vereceğim.

Airmail via Ekonomi Çin postane (yaklaşık 20-45 iş günü) dünya çapında gemi.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Marka Adı: YİYANG'IN
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: 4/4
  • Kullanmak: Çello Kullanımı

Etiketler: cassio izle pil, 500 mah aaa şarj edilebilir, no1 izle pil, viyolonsel 12 boyun akçaağaç, abanoz ahşap klasik gitar, izle acu pil, kw saat şarj cihazı, küpe klavye, bisiklet klavye, lg r izle pil.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. paket şunlardır: 1 takım malzeme: silikon boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) renk: şeffaf - silikon malzeme dayanıklı, tekrar

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime