Yüksek kalite! Özel özel araba paspaslar Mercedes Benz S 580 için W223 2021 su geçirmez çift katmanlar halı S580 2022

₺4 563.39 ₺8 297.24
SKU: s4423

Mercedes Benz S Class W223 için özel özel otomobil paspaslar

1.Araba modelinizi nasıl seçersiniz ?

Model 1: 5 koltuklu araba, arka koltuklarda 3 koltuk var .

olduğunu: S 580 2021 yıl W223, 5 koltuklar araba.

2.Ürün detayları:

Model 2: 4 koltuklu araba, arka koltuklarda 2 koltuk var .

Çünkü bu özel araba paspasları, bu yüzden satın aldıktan sonra ihtiyacınız var

otomobil modeliniz için bir mesaj bırakmak için, Örneğin arabam

3.Ticari alıcılar için: 1.Hakkımızda: İlk başta çevrimiçi mağaza web sitemize hoş geldiniz.Burada inanılmaz bir yüksek kaliteli ucuz ürün yelpazesi bulacaksınız..firmamız 5 yıllık internet satış tecrübesine sahiptir.ayrıca müşteri hizmetlerimize daha fazla önem veriyoruz.İstediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz ve sorunları sizin için hemen çözeceğiz. 2.Ödeme: 1. Alipay, Batı Birliği, Para Gramını kabul ediyoruz .TÜM kredi kartları güvenli ödeme süreci ile kabul edilir. 2. Güvenli bir sorun için, lütfen ödedikten sonra onaylayın. 3.Müşteri Memnuniyeti: 1.Herhangi bir sorunuz varsa, bize hoş geldiniz.Biz %100 % müşteri memnuniyeti için kararlıyız. 2.Lütfen bize herhangi bir sorunu çözme fırsatı verin.Sahip olabileceğiniz endişeleri ve hayal kırıklıklarını anlıyoruz ve sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. 4.Nakliye: Nakliye Süresi: Ödeme yapıldıktan sonra, tüm öğeler 7 iş günü içinde sevk edilecektir.Sevk sonra, biz sipariş için size takip numarası göndereceğiz, izleme web sitesi tarafından sipariş izleyebilirsiniz.Paket: Tüm öğeler güvenli teslimat sağlamak için profesyonelce büyük bir özenle paketlenmiştir 5.Iade politikası: 1.Öğeleri değiştirmek istiyorsanız, siparişinizin alınmasından itibaren 7 gün içinde bizimle iletişime geçmelisiniz.Ve ek nakliye ücretleri ödemek gerekir; 2.Bu öğeyi iade etmek istiyorsanız, siparişinizin alınmasından itibaren 7 gün içinde bizimle iletişime geçmelisiniz.Ve iade nakliye ücretlerini ödemeniz gerekiyor, bu öğeyi aldıktan sonra tüm parayı size geri göndereceğiz. 6.Geri bildirim: Ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa,lütfen paketinizi aldıktan sonra bize olumlu bir geri bildirim verin.plsss bize bildirin, grafik penceresinden bize ulaşın veya bana mesaj gönderin sorunu en iyi şekilde çözeceğiz.teşekkür ederim!

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Öğe Türü: Paspaslar ve Halılar
  • Paspaslar Tipi: deri mat
  • Ürün Genişliği: According to the car's model
  • Model Adı: Model Numarası.
  • Ürün Yüksekliği: According to the car's model
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: RUİRİ
  • Malzeme Türü: Suni deri
  • Dolgu Malzemesi: Doğal lif
  • özellik: aşınmaya dayanıklı, Dayanıklı, su geçirmez, Temizlemesi kolay, Kaymaz
  • Ürün Ağırlığı: 6.4KG
  • Ürün Uzunluğu: According to the car's model
  • Ürün dahil: 4/5 koltuk araba paspasları

Etiketler: radyo mercedes w223, modül s580, panel lenovo s580, pc s580, w223 susturucu, bobinler zafer 580, parçalar glory 580, zafer 580 led, w223 gövde, mercedes oyuncak w223.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.