KAISH 10 Paket gitar amplifikatörü Kolları Gümüş Kap İtme Topuzu uyar Marshall AMP

₺162.36 ₺180.31
SKU: s43942

Yepyeni, hiç kullanılmamış

Tabandaki dış çap: yaklaşık 20mm

Siparişinizi aldıktan hemen sonra kontrol edin.Tüm talepler (hasarlı, eksik veya yanlış öğeler), aldığınız tarihten itibaren 7 gün içinde yapılmalıdır.

Bu, Çin'den Dünya Çapında uluslararası bir gönderidir.Normal teslim süresi Amerika Birleşik Devletleri'ne yaklaşık 10-20 iş günü ve diğer ülkelere 15-25 iş günüdür, lütfen bunu cömertçe anlayın.

Kombine nakliyeyi kabul etmiyoruz.Toptan fiyat teklifi istemek istiyorsanız, önce nakliye ücretlerini onaylamak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Üstte dış çap: yaklaşık 15.6 mm

Biz 2 iş günü içinde gemi .Öğelerimizin çoğu, izleme referansı olmadan sıradan ekonomi hava postası ile gönderilir, paketinize bir izleme referansı eklemek istiyorsanız, nakliye için ek 4,00 ABD doları gerekecektir.Lütfen satın almadan önce bu süreye çok dikkat edin.

Arızalı Sipariş:

Malzeme: topuzlar ABS'den (plastik) yapılmıştır; kapak Alüminyumdan yapılmıştır

6.4 mm çaplı tencere ile MARSHALL amplifikatörler için uygun

10 adet AMP Kolları

PayPal gönderim adresiniz yerine ödeme işlemi sırasında girdiğiniz adrese göndeririz.

Renk: Siyah ile Gümüş Üst

Herhangi bir sorunuz veya sorununuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size 24 saat içinde cevap vereceğiz.Teklif vermeden önce lütfen şartlarımızı ve açıklamalarımızı dikkatlice kontrol edin.

Müşterilerimizle olan tüm işlerimizi takdir ediyoruz, ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen olumlu bir geri bildirim bırakın ve bize 5 yıldızlı derecelendirme puanları verin.Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen önce bizimle iletişime geçtiğinizden emin olun ve bu sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Yanlış Emirler:

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Eğer sipariş vermedi bir öğe alırsanız, bize ulaşın immediately.In bu durumda, lütfen bize e-posta gönderdiğiniz öğenin resimleri received.As nakliye departmanımızla onayladıktan sonra., size giderken bir yedek alacağız.

Aldığınız siparişin bir üretici kusuru varsa, lütfen arızalı ürünün resimlerini hemen bize e-posta ile gönderin.Size göndermeden önce arızalı parçayı geri göndermeniz gerekiyor. replacement.As arızalı parçayı alır almaz ve incelediğimizde, size giderken bir yedek parça alacağız.

Paket(ler) inizi kabul etmeden önce inceleyin.Dış ambalajda herhangi bir hasar ve/veya tahrifat kanıtı görürseniz, teslimatçının teslimat makbuzunda bu hasarı not aldığından emin olmalısınız.Hasar notunun teslimat makbuzunda olduğundan emin olduktan sonra, teslimat sürücüsüne hasarlı paketi kabul etmeyi reddettiğinizi söyleyin, ardından bizimle iletişime geçin immediately.As taşıyıcımızla onayladıktan sonra, size giderken bir yedek alacağız.

Tek kelimeyle, Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen önce bizimle iletişime geçin!!sorunlarınızı en kısa sürede çözeceğiz.Lütfen bizimle iletişime geçmeden önce anlaşmazlığı hafifçe açmayın, bu sorunu çözmeye elverişli değildir.Anlayışınız için teşekkürler!

Nakliye Sırasında Hasar Gördü:

Açık artırmalar sona erdikten sonra ödeme 7 gün içinde alınmalıdır.biz en kısa sürede göndereceğiz ödedikten sonra.

Toplam Uzunluk: yaklaşık 15.5 mm

Eksik Siparişler:

Kısmi bir sipariş aldıysanız, bizimle iletişime geçin immediately.In bu durumda, lütfen bize kısmi siparişin resimlerini e-posta ile gönderin received.As nakliye departmanımızla onayladıktan sonra., size giderken bir yedek alacağız.

Bunlar, ayar vidası olmadan fit düğmelerine basılır

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Marka Adı: KAİŞ
  • Tip: diğer

Etiketler: bas gitar 4 düğme, yunus topuzu, boş gitar pedalı, potansiyometre düğmesi 39, gitar kablosu amp kurşun, kablo marshall, gt bas gitar, ceket marshall amp, kıvılcım gitar amplifikatörü, pdata güç amplifikatör.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

malzeme: silikon paket şunlardır: 1 takım renk: şeffaf - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. miktar: 1 takım boyut: uygulama.7

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime