Gitar Yarıçapı Klavye Basın Caul Eklemek ile Fret Basın Caul ve Anahtarı

₺91.49 ₺101.62
SKU: s43804

2. Ödeme alındıktan sonra alıcılara olumlu geri bildirimler bırakacağız ve öğelerinizi aldıktan sonra bize olumlu geri bildirimlerinizi ve 5 yıldızlı derecelendirmenizi bırakabilirseniz çok memnun oluruz.İyi geri bildirimler ve derecelendirmeler eBay kariyerimiz için çok yararlıdır.

2 .Ürün fiyatlarımız ve navlun oranlarımız belirlenmiştir .Tek bir ürün veya birden fazla homojen ürün satın alırsanız, lütfen "Şimdi Satın Al" ı tıklayın .Birden fazla farklı ürün satın almak istiyorsanız, lütfen "Arabaya Ekle" ye tıklayın, bu bazı paketleme yüklerinden tasarruf edebilir .Sistem, "Şimdi Satın Al "veya" Arabaya Ekle " adresinize göre doğru gönderimi hesaplayacaktır.

EMS: 7-20 iş günü

3. Sınırlı stoğumuz var , miktara son derece büyük ihtiyacınız varsa, bize bildirmeniz gerekiyor.Önceden sipariş vereceğiz.

2 .Ürün fiyatlarımız ve navlun oranlarımız belirlenmiştir .Tek bir ürün veya birden fazla homojen ürün satın alırsanız, lütfen "Şimdi Satın Al" ı tıklayın .Birden fazla farklı ürün satın almak istiyorsanız, lütfen "Arabaya Ekle" ye tıklayın, bu bazı paketleme yüklerinden tasarruf edebilir .Sistem, "Şimdi Satın Al "veya" Arabaya Ekle " adresinize göre doğru gönderimi hesaplayacaktır.

ÖNEMLİ ipuçları:

3. Ürününüz fiyat konusunda rekabet ediyorsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.Çin pazarında satabiliriz.Her yıl Şangay Uluslararası Müzik Aleti Sergisine (Salon E3) katıldık, enstrüman sergisini de ziyaret ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim ve Geri Bildirim

hakkımızda:

Nakliye ve iade:

1. Zaman farkı nedeniyle size hemen cevap veremesek bile müşterileri doğrudan bizimle iletişime geçmeye teşvik ediyoruz.Tüm sorular iş günlerinde 12 saat içinde cevaplandırılacak ve tatil günlerinde 24 saat içinde cevap vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

1. Başka bir gitar parçasına ihtiyacınız varsa, bunları mağazamızda bulabilirsiniz .

ağırlık:

malzeme :

2. İthalat vergileri, vergiler ve harçlar emtia fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Teklif vermeden veya satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.E-paket aracılığıyla, öğenizin izleme bilgilerini aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz: www.17tarck.com.Pls kabul edip etmediklerine bakılmaksızın yerel postanenize danışın.

Ödeme

boyut:

Sampiyonkurslari.com.tr Standart Nakliye: 16-35 iş günü

e-EMS: 7-20 iş günü

2. Ürünlerimize büyük miktarda ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.Size bir indirim vereceğiz.

ÜRÜN: Fret Basın Ekler

1. PayPal, alipay ve bankayı kabul ediyoruz remittance.As ücretli ürünler için iki gün içinde sevkiyat ayarlayacağız.Büyük miktarda sipariş etmek istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz, size bir indirim vereceğiz.İadeler kabul edilebilir, bu öğenin iadesi veya değiştirilmesi için alınmasından itibaren 14 gün içinde herhangi bir öğeyi iade edebilirsiniz.Bir ürünü iade etmek isterseniz referans numarası için lütfen bizimle iletişime geçin.Lütfen alıcıların iade posta ücretinden sorumlu olduğunu, iade edilen ürünlerin etiketleri ve herhangi bir ambalajı içeren orijinal hallerinde olması gerektiğini ve iade edilen ürünü aldıktan sonra yalnızca değiştirme veya geri ödeme göndereceğimizi unutmayın.

Mağazamıza Hoşgeldiniz

ÜRÜN TANITIMI :

2. Binlerce ürünümüz var, ürünlerimiz rekabetçi fiyatlı ve kaliteli.Sahte ve kalitesiz ürünleri bastırıyoruz.Müzik aleti şirketleri ile uzun vadeli işbirliği kurabileceğimizi ve bunları dünyaya satabileceğimizi umuyoruz.Çok sayıda ürünümüze ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.Size en iyi indirimi vereceğiz.

Çin Sonrası Hava Posta: 20-60 iş günü

3. Olumsuz geri bildirimlerden ayrılmadan önce ürünlerimizden veya hizmetlerimizden memnun değilseniz lütfen hemen bizimle iletişime geçin, çözmek için elimizden geleni yapacağız.

hakkımızda:

1. Bizim hoş geldiniz store.As çin'in Gitar parçaları satıcısı lideri, neredeyse Japonya ve Güney Kore'den gelen binlerce çeşit ürünümüz var.Ürünlerimiz fiyat açısından rekabetçi ve kalite açısından üstündür.Sahte ve kalitesiz ürünlerle mücadele ediyoruz.Müzik Enstrümanları Şirketi ve dünyadaki satıcılarla uzun vadeli bir işbirliği ilişkisi kurabileceğimizi umuyoruz.Fiyat açısından rekabetçi bir ürününüz varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.Çin pazarında satabiliriz.

ÖNEMLİ ipuçları:

2. Göndermeden önce iyi durumda olduklarından emin olmak için tüm öğeleri test edeceğiz ve nakliye sırasında hasar görmemesi için dikkatlice paketlenecekler.Ancak, DOA(Varışta Kusurlu) öğelerden tamamen sorumlu olacağız, kusurlu bir öğe alırsanız lütfen bizimle iletişime geçin, size ücretsiz olarak başka bir tane göndereceğiz veya tam geri ödeme seçiminize bağlıdır.

review images
Anonymous - 2022-11-09

İyi atıştı. İlk siparişimde değil. Tavsiye etmek

review images
Anonymous - 2022-10-05

St. Petersburg'a teslimat 15 gün. Mükemmel paketlenmiş. Kalite çok değerli! Teşekkür ederim. Tavsiye ederim!!!!

review images
Anonymous - 2022-10-01

Güzel kalite, desteği sipariş etmeyi unuttum.

review images
Anonymous - 2022-10-12

İşi yap, para için iyi bir değer

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Tip: gitar araçlar
  • Model Numarası: gitar araçlar
  • gitar araçlar: Gitar ürün tel radyan aracı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: NoEnName_Null

Etiketler: guitar de wood, atx 24 pinli kablo, mıuı mutfak aletleri, wilkinson yüzü, iphone gitar kelepçesi, jm tırnak törpüsü, ısı basın makinesi camale, gitar klavye yağı, kumaş ısı presi, strat klavye gitar.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: miktar: 1 takım renk: şeffaf - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. malzeme: silikon boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime