DIY Kitleri R80 118-136MHZ Havacılık Bandı Alıcı AM Airband Havacılık Alıcısı İkincil frekans dönüşüm Uçak Kulesi Çağrı

₺1 083.40 ₺1 140.32
SKU: s4373

- Bu kit lehimli değil.Görüntülenen bitmiş ürünlerin resimleri sadece satın alırken referans içindir.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

-1 x Hava Bandı Alıcı Seti

Dikkat:

Ana Göstergeler:

- VHF bandı zaten ışığın yayılmasına benzer olduğundan - - - - düz çizgi yayılımı, alıcı konum havaalanından ücretsizdir ancak mesafe daha uzundur (25 Km'den fazla), lütfen VHF bölümü Yagi anteni gibi yüksek kazançlı bir anten taktığınızdan emin olun.Alıcı yer ile havaalanı arasında büyük engeller (yüksek binalar, dağlar, dev kuleler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) varsa engellerden kaçınmalısınız; Aksi takdirde yaklaşırken uçaktan yalnızca tek yönlü sinyal alabilirsiniz, teşekkür ederim!

2. İkincil frekans dönüşümünü tamamlamak için bant geçiren filtre + yüksek amplifikatör + NE602+MC3361+TA7640+LM386'YI benimser, bir ara frekans 10.7 MHz, iki ara frekans 455 kHz, ultra yüksek hassasiyet, 118-136 MHz AM sinyali alabilir.

5. Birinci ve ikinci ara frekans devrelerinin tümü, amatör hata ayıklamayı kolaylaştıran seramik filtreler kullanır.

4. Bir susturma devresine sahiptir ve rahat dinleme sağlamak ve uzun süreli kullanımdan kaçınmak için serbestçe ayarlanmış eşiklere sahiptir noise.At aynı zamanda, susturma eşiğini ve ses seviyesini ayarlamak için sese özel dijital potansiyometre (FM62429) kullanın.

Not:

1. Ana kontrol olarak PIC18F1320 MCU kullanın, dahili PLL yerel osilatör modülü (önceden kaynaklanmış, damga deliği plakası, destek kalibrasyon ayarı), dahili frekans gösterge devresi (7 segmentli dijital tüp kullanarak, ekran ünitesi 100khz'dir), frekans kapsama alanı 118-136MHz, 100KHz veya 10KHz adım (serbest geçiş).

R80 havacılık bandı PLL alıcısı, yüksek performanslı çift dönüşüm devresi mimarisine sahiptir.

- Alıcı frekans: kapsayan 118 MHz-136 MHz

- Kitin montajı, ilgili elektronik teknoloji temelini gerektirir (örneğin, takılı elektrolitik kapasitörün pozitif ve negatif kutuplarının doğru tanımlanması vb.).).Lütfen kendi elektrikli havya, multimetre ve diğer aletlerinizi hazırlayın.Bu kitin devre şeması önceden lehimli devreyi içermez.

Özellikler:

- Pil dahil değildir.

- Tipik alıcı akım: 90mA

Tanım:

- Anten: 50 ohm, dengesiz

6. 12V güç kaynağı, PCB kartı boyutu 8.4 * 12cm'dir, bu da kolayca 88*30*120mm alüminyum kasaya konabilir (mağazamız gelecekte R80 kasasını özelleştirecektir).

- Çalışma modu: AM

3. LED ayar göstergesi fonksiyonu ile, kullanımı uygun olan alıcı frekansını doğru ve hızlı bir şekilde ayarlamaya yardımcı olabilir.

Uçaklar ve kuleler arasında çağrı almaya adanmıştır.İyi bir antenle (VHF kesitli Yagi anteni) kullanıldığında, maksimum yaklaşık 150 Km mesafedeki çeşitli uçak türleri ve kuleler arasında çağrı alabilir.

Paket içeriği:

- Güç kaynağı: 12 V (doğrusal regüle güç kaynağı veya pil tavsiye edilir)

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: HQXRTEK'İN
  • Öğe Türü: bağdaştırıcı

Etiketler: filtre, kitin, alüminyum alıcı.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. paket şunlardır: 1 takım özellikler: boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) malzeme: silikon -güzel

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime