Ev dikiş makineleri şarkıcı kardeş gümüş için ayarlanabilir görünmez zip ayak düşük şaft #941100000 aa7180

₺34.38 ₺42.98
SKU: s4256

7. Herhangi bir sorunuz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size tatmin edici bir cevap sunacağız.

1. Başarılı olmak için müşteri memnuniyetine bağlıyız.bu nedenle görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.

4.Nakliye hizmetinin sorumluluğu olan herhangi bir kaza,gecikme veya diğer sorunlardan sorumlu değiliz.

3. Malların iadesi veya değişimi için hak kazanmak için tüm öğeler orijinal hallerinde iade edilmelidir.

ürün açıklaması :

5. Teslim süresi: CPAM ve CPAP size yaklaşık 15-25 iş günü sürecektir.EMS, UPS, DHL, ekspres kargo genellikle 3-7 iş günü teslim ülkeye bağlıdır to.In nadir durumlarda, sıkı gümrük izinleri teslimat süresini biraz daha uzatacaktır, lütfen sabırlı olun.

1. Siparişinizi vermeden önce lütfen fiyatı ve diğer detayları bizimle teyit edin.

2. Hizmetimizden memnunsanız, lütfen bize aktif geribildirim bırakın.teşekkür ederim!

5. Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır.

Bu ayak tüm Düşük Şaftlı dikiş makinelerine uyacaktır, Dikiş makinenizin ne tür bir şaft olduğundan emin değilseniz, şaft boyutunuzu nasıl belirleyeceğinizle ilgili Resme bakın (resim gösterir).Görünmez fermuar ayağını, iğne orta işaretle dizilmiş olarak makineye takın.Açık fermuarı gösterildiği gibi kumaşın sağ tarafına yüzü aşağı bakacak şekilde yerleştirin.Dikiş hattında (5/8" inç) bobin ve giysinin ham kenarının (1a) altında ¾ " üst durdurma ile yerine sabitleyin.Bobin üzerinde sağ taraftaki ayak oluğu ile, ayak kaydırıcıya çarpana kadar fermuarı dikin (onlara geldiğinizde pimleri çıkarın.) Back-tack.To fermuarın diğer yarısını, bandı yüzü aşağı bakacak şekilde dikiş çizgisine (5/8" inç) bobin ile sabitleyin ve üst durdurma ¾ " daha önce olduğu gibi giysinin ham kenarının altında.Fermuarın altta bükülmediğinden emin olun.Orta işaretin daha önce olduğu gibi iğne ve dikişle aynı hizada olduğundan emin olarak ayağın sol oluğunu kullanın.Giysinize profesyonel sonuçlarla fermuarlar takın.Gizli Görünmez Fermuar Dikiş Makinesi Baskı Ayağı, kolay ve hassas bir şekilde güzel ve profesyonel gizli fermuarlar oluşturmanıza olanak tanır.Ödeme Kredi kartı(Emanet) ve t/t'yi kabul ediyoruz.

Nakliye

2. Çoğu ücretsiz kargo CPAM veya CPAP tarafından gemi, CPAM ve CPAP çok hızlı değil, yaklaşık 15-25 gün sürer you.so hızlı ihtiyacınız varsa, lütfen bana ulaşın.istediğiniz hızlı gemi yöntemini değiştirmek için biraz daha para ödeyin.

3. Biz sadece alipay varsayılan adrese gemi olacak

2. Öğe kusurlu ise, teslimat 3 gün içinde bize haber veriniz

Geri bildirim

4. Gemi yöntemi için CPAM,CPAP,EMS,DHL,UPS,Fedex sağlıyoruz

3. Nötr geribildirim herhangi bir olumsuz ayrılmadan önce bize ulaşın, biz herhangi bir sorunları slove için sizinle birlikte çalışacaktır.Şartlar

Diğer ödeme yolları (Western Union, MoneyGram, vb.), Lütfen bize ulaşın

6. Sipariş işlerken lütfen adresinizi dikkatlice kontrol edin.

1. Size göndermeden önce tüm ürünü kontrol edeceğiz.

review images
Anonymous - 2023-01-06

çok MUTLU

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Tip: dikiş ayağı
  • Malzeme: Metal / plastik
  • Kullanmak: dikiş
  • Marka Adı: OZXHİXU'NUN

Etiketler: hem endüstriyel dikiş makinesi, ılimunacion dikiş makinesi, şarkıcı 14 aksesuarları, yapıştırıcılar dikiş makinesi, lampz dikiş makinası, amerika şarkıcı aksesuarları, kahverengi şarkıcı, vde dikiş makinası, siyah şarkıcı, terlik ayak yürüyüş.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.