Gökkuşağı Anahtarlıklar Kadınlar El Yapımı Boho Anahtarlık Metal kolye Anahtarlık Makrome çanta uğuru Araba sallanan takı Hediyeler

₺41.83 ₺83.47
SKU: s4145

2.Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Özellikler:

Paket içeriği:

3.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Mükemmel ve benzersiz süslemeler cüzdanlar, anahtarlıklar, sırt çantaları, bozuk para cüzdanı, telefon kılıfı veya otomobilin dikiz aynası için uygundur.Kişisel eşyalarınıza bohem stili ve sade doku ekler, daha çekici hale gelir!

Renk: resim gösterisi olarak

SÜREÇ: Gökkuşağı anahtarlıklarına el yapımı çok renkli pamuk ipler kullanarak.Gününüzü aydınlatmak ve ardından aydınlatmak için küçük bir gökkuşağı.

Not:

Boyutu: 7×10 cm/2.76 in×3.94 in

Not:

El yapımı gökkuşağı.Canlı renk, zarif ve evrensel 3 satır içerir, bu gökkuşağı Anahtarlıklar herhangi bir stil ile koordine emin olabilirsiniz.

1.Geçiş: 1 cm = 10mm = 0.39 inç

Anahtarlıklarınıza sevimli bir dekorasyon olarak asmak, anahtarlarınızı toplar ve kolayca bulunmasını sağlar.

Moda El Yapımı Örgü Püskül anahtar zincirleri Kadınlar İçin Gökkuşağı Anahtarlık Anahtarlık Makrome Çanta sallanan takı

Malzeme: Pamuk

Özellikler:

1 x Gökkuşağı Anahtarlıklar

MALZEME: İplik ve pamuk ipinden yapılmış el yapımı güzel süslemeler.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: SFVEFVD'NİN
  • Malzeme: Hasır

Etiketler: anahtarlıklar, yakalayıcı halkası, melek makrome, süsler, sahip, makrome anahtarlık.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: renk: şeffaf -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. not:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime