NUX Stageman Zemin Akustik Preamp DI Gitar Efekt Pedal Koro Reverb Donma 60s Döngü Gitar Keman Mandolin Banjo

₺3 475.98 ₺4 345.07
SKU: s405643

Geliştirilmiş Netlik

Çentik Filtresi

Çentik filtresini açabilir ve bir gitar teli veya çivinin neden olduğu çentik sesini temizlemek için frekansı ayarlayabilirsiniz.

1/8 " Kulaklık Çıkışı

Piezo veya Manyetik Manyetikler için Giriş Optimizasyonu Geçişi

Yankı Düğmesi Döngü ses seviyesini kontrol eder.

Etkileri: Koro, Yankı ve Donma

Yüksek Kaliteli Efektler, Kolay Kontrol

Kaydet, Sıkıştır, Yarat!

Pedalda Kazanç ve 3 bantlı EQ kontrolleri vardır.Kazancı kullanarak sinyal gücünü ayarlayabilirsiniz knob.It amplifikatör/hoparlör özelliğine, çalma tarzına ve akustik gitarın gövde tipine bağlı olarak Bas, Orta ve Tiz kontrollerine sahiptir, sesinizi istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

1/4 " TRS Gönderme / Dönüş Girişleri

Preamp Ayak Pedalı looper fonksiyonlarını kontrol eder; Kayıt / Oynat / Durdur ve Overdub

Hem Koro hem de Preamp ayak pedallarına basın, Stageman Zemini 60 saniyelik kayıt kapasitesi ve sınırsız bir döngü pedalına dönüşür overdubs.It her zaman, her yerde sıkışmaya hazır!

1 x StageMan Zemin Efektleri

Hassas Ayar Kontrollü Çentik Filtresi Açma/Kapama Geçiş Anahtarı

Looper modunda:

Orta Frekans Kepçe Geçişi

3-band EQ (Bas, Orta ve Tiz)

XLR DI Çıkışı

Ürün yazılımı güncellemeleri için USB Girişi (Micro B USB 2.0)

Çok yönlü Preamp

1/8 " Yardımcı giriş

Paket Şunlardır :

Preamp girişini gitar pikap tipinize göre optimize edebilir, daha iyi sinyal işleme için Piezo veya manyetik ayarlayabilirsiniz.FX Döngü girişine sahiptir, bir TRS kablosu kullanabilir ve herhangi bir efekt ünitesini Stageman Katına bağlayabilirsiniz.Ayrıca keman, mandolin, banjo ve daha fazlası gibi çeşitli akustik enstrümanlar için en iyi seçimdir.

Stageman Floor tüm kullanışlı giriş / çıkış bağlantılarına sahiptir.

NUX Stageman Floor, dijital efektlere ve lüper işlevine sahip analog bir akustik preamptır.Preamp, orta kepçe geçiş anahtarı, ayarlanabilir çentik filtresi ve giriş kazanç kontrolü ile son derece hassas bir 3 bantlı EQ ile donatılmıştır.Ve sesi tamamen doğal veren devasa bir tavan boşluğu sağlar.

Özellikler:

60 Saniye Looper

NUX Stageman Akustik Amplifikatörler Doğal Ses artık Cep Boyutunda

Bağlar

Giriş Kazanç Kontrolü

Koro ve Yankı efektleriyle donatılmıştır ve her efekt yalnızca bir düğme ile kontrol edilecek şekilde tasarlanmıştır, koro veya yankı düğmesini 0'dan 10'a ayarladığınızda, mükemmel bir denge ile birden fazla parametreyi ayarlar.Ve koro anahtarının başka bir işlevi vardır, siz basılı tutarken, siz serbest bırakana kadar donma etkisini etkinleştirir.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • kalıp: ŞEKERLEME-5
  • Tarz: NUX Yankı
  • İşlev: çoklu efekt pedalı
  • Model Numarası: NUX Stageman, StageMan Katı
  • Tip: Etkileri, gitar çoklu etkileri
  • Sıcak: pedal de guitarra
  • Marka Adı: NUX
  • öğe: NUX Stageman Katı
  • Türler: gitar efekt pedalı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellikler: reverb pedalı

Etiketler: aria keman, gitar 4 efekt pedalı, gitar pedalı analoog, bas gitar steampunk, büyük mandolin, önek bas gitar, ikiz reverb gitar pedalı, joyo ahşap pedal, ab gitar pedalı, gitar efekt yankı.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. özellikler: renk: şeffaf özellikler: -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir paket şunlardır: 1 takım boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime