10 Çift / takım D Şekli Silikon Burun Pedi kaymaz Gözlük Burun Pedi Gözlük Gözlük Aksesuarları

₺24.64 ₺36.29
SKU: s39976

- Boyutu: 19 * 8 * 1 mm

Burun yastıkları sadece yüksekliği arttırmakla kalmaz, gözlüklerin size daha fazla uymasını sağlar, aynı zamanda kaymayı önler ve size yeni gözlük takma deneyimi sunar.

- Burunluklar kolay uygulama ve uzun ömür için kendinden yapışkanlıdır, sadece gözlüklerinize soyun ve yapıştırın ve çok ince olduğunu düşünüyorsanız katmanlar halinde uygulayabilirsiniz.

USD 0.92 / çift / lot 1 Bu 10 adet burun yastıkları kümesidir.Bu burunluklar gözlük, güneş gözlüğü, gözlük vb.İçin uygundur., her türlü plaka optik çerçevesi, plastik çerçeve vb. İle eşleşebilir.

Özellikler

- Gözlük burun yastıkları yeniden kullanılamaz ve su ve sıcaklıktan etkilenir, periyodik olarak değiştirilmeleri gerekir.

- Burun yastıkları sadece yüksekliği arttırmakla kalmaz, gözlükleri size daha uygun hale getirir, aynı zamanda kaymayı önler ve size yeni gözlük takma deneyimi sunar.

- Renk: Beyaz.Saydam

- Malzeme: Silikon.

- Bu burunluklar gözlük, güneş gözlüğü, gözlük vb.İçin uygundur., her türlü plaka optik çerçevesi, plastik çerçeve vb. İle eşleşebilir.

1 x 20 adet set(10 çift) Gözlük burunluklar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Marka Adı: Maxrrh'nın sohbeti
  • Malzeme: Silikon
  • Şekil \ desen: Oval
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Genişlik (mm): 8
  • uzunluk (mm): 19

Etiketler: adhedive silikon burun yastıkları, gözlüklü burun pedi, smith güneş gözlüğü bisiklet, gözlük bacak parçaları, gözlük reçete gözlük, jatt juliet filmi, panlees burun yastıkları, köprü burun yastıkları, liansan gözlük çerçeveleri, ceket bölünmüş oakley lunette.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.