Orta ve Uzun takma tırnak Pembe Ayna Giyilebilir Tırnak Çıkartmalar Bitmiş Çivi 24 Adet Tutkal DL

₺53.10 ₺72.77
SKU: s3937

4.Düğün,Balo,Buluşma,Cadılar Bayramı,Noel,Valenti Günü,Hediyeler,Yıldönümü Yarışması ve günlük Yaşam için mükemmel tam kapak çivi dekorasyonu.Karın, kız arkadaşın, annen ve kız kardeşin için harika bir hediye.

Farkına varmak:

Izin lütfen 1-3 cm sapma nedeniyle manuel ölçüm

Gerçek renk farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle görüntüden biraz farklı olabilir

1 kutu takma tırnak(24 adet)

1.Tırnak uçlarındaki klipsler şunlardan yapılmıştır acrylic.It toksik değildir, koku yoktur, vücudunuza zarar vermez. hand.In ek olarak, yüksek kaliteli akrilik sahte çiviyi dayanıklı ve nefes alabilir hale getirir.

Özellikler:

2.Tabut uzun tırnaklar, kutulu 24 adet takma tırnağa sahiptir ve ücretsiz tırnak tutkalı çıkartması ile farklı boyutlar sunar.Tırnak kapağınızın boyutuna göre en uygun çiviyi seçebilirsiniz.

Tanım:

3.Doğal uzun takma tırnakların kullanımı kolaydır.Tırnaklarınızı temizleyin, ardından tırnakların doğru boyutunu seçin, tırnaklara yapıştırıcı etiket uygulayın ve 20 saniye basılı tutun.Daha sonra çıkarırken dikkatli olursanız, takma tırnaklar geri dönüştürülebilir.

5.Çiviyi çıkarırken, sadece birkaç dakika ılık suya batırın, çivinin yanından kolayca çıkarabilirsiniz.Monitör renk ayarları nedeniyle gerçek rengin çevrimiçi görüntüden biraz farklı olabileceğini lütfen unutmayın.

Paket içeriği:

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Boyut: as show
  • Öğe Türü: Takma Tırnak
  • Malzeme: reçine
  • Marka Adı: ACRDDK'NIN sohbeti
  • Uygulama: Parmak
  • Tırnak Uzunluğu: Orta uzunlukta
  • Miktar: 24 Adet
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Tam tırnak ipuçları
  • Model Numarası: 312821

Etiketler: su sayacı elektronik 14, battarey 18650 kılıf, pil dl24, dl24 atorch, bluetooth hoparlör usb c, asmodus 180w batarya, 18650 kılıf 185 v, usb test cihazı atorch ud18, pil test cihazı oem, batarya k 54 c.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. paket şunlardır: 1 takım boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) özellikler: malzeme: silikon - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime