AB Tak Kablosuz kapı zili Su Geçirmez AC110-220V 300M Uzaktan Kapı Zili 36 Melodi 1 Basma Düğmesi + 1 Halka Alıcı

₺226.54 ₺462.24
SKU: s3721

1.Düğme 20 adete kadar destekler ve alıcı 100 adete kadar destekler. 2.Aynı sistemdeki bir veya daha fazla alıcıyla birden fazla düğme eşleştirilirse, her düğme farklı bir zil sesine ayarlanabilir. 3. Kapanma hafıza fonksiyonu: Kapattıktan sonra gücü tekrar açın, zil sesini yeniden ayarlamanıza ve kilitlemenize gerek yoktur. 4. Vericinin vida aynası tasarımı yoktur ve kauçuk halka olmadan su geçirmez ve toz geçirmez olabilir. 5. Alıcı voltajı: 110-240V. 6.Alıcı fişlerin AB, diğer özelliklere ihtiyacınız varsa, lütfen bana ulaşın 7.Alıcı mesafesi: açık alanda 300 metre. 8.Kablosuz sinyal engellerden etkilenecektir.Ne kadar çok engel olursa, sinyal kaybı o kadar ciddi olur. 9.Alıcının 4 seviyesi vardır (sessiz olabilir) 0-100db 10.Boyut: Verici 53x53mm, Alıcı 67x67mm. NOT: Düğme, sinyale müdahale edeceği için demir bir kapıya yerleştirilemez..

Nakliye:

bizimle iletişime geçin

Lütfen teklif vermeden veya satın almadan önce okuyun ve anlayın.Hatalı ve Hatalı Olmayan Malların İadesi Öğelerin mükemmel durumda gönderildiğinden emin olmak için tüm ürünler gönderilmeden önce ayrı ayrı denetlenir.Madde aldıktan sonra 15 gün içinde iade edilmelidir Öğe işaretsiz iade edilmelidir ve Orijinal ambalajında paket içerir: ambalaj listesi: 1 X kapı zili alıcısı 1 X Kapı Zili verici (pil olmadan) 1 X çift taraflı bant 1 X etiket 2 X Vidalar 1X İngilizce Kılavuzu

Özellikler:

Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bana sorun.24 Saat içinde cevap vereceğim hours.In öğenizle ilgili bir sorun yaşamanız durumunda, olumsuz veya nötr geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ederiz.Sorununuza yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Lütfen teslimat adresinizin doğru olduğundan emin olun.Öğeler ödeme alındıktan / temizlendikten sonra 48 saat içinde sevk edilecektir (hafta sonları ve tatil günleri hariç).

Satış Şartları:

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Paket içerir: 1 verici + 1 alıcı + 1 İngilizce manuel
  • Sıklık: 433MHZ
  • Görüntülemek: Hiçbiri
  • Marka Adı: jiansu'nun
  • Alıcı mesafesi: 300 M Uzaktan (açık alanda)
  • Alârm: No
  • Güç: Kuru Pil
  • Itercom'un: No
  • Su geçirmez sınıf: IP44
  • Alıcı Güç Kaynağı: 110v-240v
  • Güç Kaynağı: AB tak
  • Özellik: Hiçbiri
  • Bağlantı Türü: Kablosuz
  • Öğe Türü: Kablosuz Kapı Zili

Etiketler: Dekoratif Kapı Zili, m10 kapı zili, kapı zili 1000ft, wifi kapı zili, kablosuz vintage kapı zili, xiaomi kablosuz 300 m, 433 mhz kapı zili, kapı zili 300 m, wifi kablosuz ağ kartı 300m, yaşayan kablosuz kapı zili.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: paket şunlardır: 1 takım 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir malzeme:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime