820 adet / grup 41Values*20 ADET 1 %1/4w Direnç Paketi Seti Dıy Metal Film Direnç Kiti Kullanımı Renkli Halka Direnci (10 Ohm~1 M Ohm)

₺73.92
SKU: s36763

En iyi ortağınız olacağız

? 4 Gösterilen resim gerçek ürün değil, sadece referans içindir!

? 2 Sipariş ödeme doğrulama sonra bir süre için işlenir!

? 6. Eğer ödeme sonra 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız!bize ulaşın!Gönderiyi takip edip size en kısa sürede cevap verecek miyiz? ?Amacımız müşterileri memnun etmektir!

? 2: Sosyal ekonomide istihdam kalitesinin boyutlarından biri: Emek ve sosyal ürünlerin analizi bir dizi katkı sağladı mı?

? Sorularınızı cevaplamaktan çok memnunuz, lütfen bizimle iletişime geçin!Biz en kısa sürede size cevap için elimizden geleni yapacağız!

hakkımızda

söz veriyoruz:

3: Hong Kong ve Çin Post Parsel EMS DHL Federal UPS ve tnt'den çeşitli nakliye yöntemleri sunuyoruz tüketicilerin farklı ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilir

? 3 Sadece onay sipariş adresi göndermek!Sipariş adresiniz gönderim adresinizle aynı olmak zorunda mı?

1: Kendi envanterimiz ve yeterli kaynağımız var

? 1 geniş nakliye? (Bazı ülkeler ve APO / FPO hariç)

* Ürünleri tüm dünyadaki müşterilerimize hızlı ve doğru bir şekilde teslim etmek

Müşteri Hizmetleri Politikası

? * Sadece en iyi tüketici ürünlerini üretiyoruz ve en iyi kaliteyi garanti ediyoruz.

? 5 Servis transit süresi, hafta sonları ve tatil günleri hariç taşıyıcı tarafından sağlanır.Ulaşım süresi tatil dönemi boyunca değişebilir!

? 7 Envanter durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, teslimatı hızlandırmak için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

Avantajımız

? İş kapsamı: fotoelektrik kaplin tek çipli mikrobilgisayar dijital-analog devre otomatik IC?Schottky alan etkili tristör üç terminalli regülatör deposu!Röle! ?Hassas kapasitör lamba konektörü gibi tek elden destek hizmetleri!

Kesinlikle inanıyorum

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Paket türü: Düşünce Delik
  • Teknoloji: Karbon Filmi
  • Direnç Hoşgörü: 1%
  • Marka Adı: NoEnName_Null
  • Koşul: yeni
  • Tip: Metal Film Direnç

Etiketler: 300 k ohm direnç, 140 ohm direnç, 6 ohm direnç, 10 m ohm dirençler, 100 k ohm direnç, 82 ohm direnç, 15 ohm direnç, 51 m ohm direnç, 12 m ohm direnç, 200 m ohm direnç.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.