6 Telli Tele Gitar Köprüsü TL Gitar Köprüsü

₺95.89 ₺119.76
SKU: s36078

Paslanmaz Çelik Malzemeden yapılmış, Güçlü Ve Dayanıklı

Paket içeriği:

1 adet xtl Tarzı Gitar Köprüsü

Krom Kaplama Teknolojisi

6 Telli Tele Gitar Köprüsü TL Gitar Köprüsü

6 Telli Stratocaster Tarzı Gitar için uygundur

100 % Yepyeni, Hiç Kullanılmamış.

ürün açıklaması:

review images
Anonymous - 2022-09-22

Ürün, diğer öğelerle birlikte Aliexpress kombine teslimatı ile teslim edilecekti. Bu teslimat şekli Aliexpress tarafından uygulanır. Ancak diğer eşyaları içeren parseli aldım ama bu parselde eksikti... Etikette paketin içeriği hakkında hiçbir ayrıntı bulunmadığından, kimse ne yerel postayı ne de Aliexpress'i pakete gerçekte ne konulduğunu ve malların sevk edilip edilmediğini bilmiyor... Sonra Aliexpress ve satıcı ile birden fazla değişim Sonunda iade edildim ama basit değildi. Kombine teslimat işe yaradığında iyidir, ancak bir sorun olur olmaz savaşmanızı ve iyi geçinmenizi bekleyin.

review images
Anonymous - 2022-10-24

Daha önce geldi ve mükemmel.

review images
Anonymous - 2022-10-25

Henüz yüklenmedi. Ama görünüşe göre bir ürün iyi görünüyor. İyi bitirmek, Krom TAMAM.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: MU0719'NIN sohbeti
  • Tip: köprü
  • Marka Adı: GETMUSİC'İN

Etiketler: siyah çamurluk boyun plakası, madcat tl gitar, tom köprüsü elektro gitar, gitar çingene tailpiece, temel klasik gitar, karbon mtb 29er hardtail, tele siyah gitar, ashwood tl gitar gövdesi, temizle boyun gitar, brigde başsız bas.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

paket şunlardır: 1 takım renk: şeffaf özellikler: miktar: 1 takım - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. malzeme:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime