EXVOID Uzaktan Yumurta Vibratör G-Spot Masaj Seks Oyuncakları Kadınlar için Seks Topları Su Geçirmez Silikon Vibratörler Kadın için Yetişkin Ürünleri

₺55.58 ₺71.25
SKU: s3476

Ambalaj dahil:

Kullanım: Titreşim modlarını açmak/değiştirmek için güç düğmesine kısa basın, kapatmak için 2~4 saniye güç düğmesine uzun basın

Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE ÖĞELERİ TAMİR ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ.

SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni.

Sampiyonkurslari.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Dünya çapında NAKLİYE . (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

Renk: Pembe, Mor

7 çeşit titreşim modu, atlama yumurtasının boyutu doğrudan içine sığar ve doruğa ulaşmanızı sağlar

arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

Gizliliğiniz bizim için son derece önemlidir ve gizli ambalajımızla güvenle alışveriş yapabilirsiniz, paketin içinde ne olduğunu bilen tek kişi sizsiniz!

Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Sampiyonkurslari.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

Gizlilik Garantisi:

Uzaktan Kumanda Gücü: 2 x AAA Pil (Dahil Değildir )

Titreşim ritmi ile vajinayı da sıkılaştırabilir, çeşitli işlevler

1 x Titreşimli Yumurta

Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

Yardım için bize sormadan Negatif Geribildirim bırakmayın, herhangi bir sorun varsa lütfen önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Geribildirim bizim hayatımızdır, nötr veya olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce, daha iyi bir çözüm elde etmek için lütfen bizimle iletişime geçin, tüm mesajları mümkün olan en kısa sürede cevaplayacağız, Sabrınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

Özellikler:

Boyutu: resim olarak

Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemlidir, bu yüzden ürünlerimizden memnunsanız lütfen 5 yıldız geribildirim bırakın, çok teşekkür ederim.

Malzeme: ABS + Silikon

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Öğe Türü: Vibratörler
  • Marka Adı: EXVOİD
  • Müstehcen Resim: No
  • Emtia Kalite Belgelendirme: ce
  • Malzeme: Silikon
  • Model Numarası: 10209
  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Tip: G Noktası
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: kadın oyuncakları yetişkin, glans vibratör uzaktan kumanda, tel vibratör uzaktan kumanda, vibratör acontrol uzaktan kumanda, vibratot uzaktan kumanda, tshirt zevk, susturucu titreşimli, büyük vibratör, vibratör viado, bot zevk.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

paket şunlardır: 1 takım -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. miktar: 1 takım 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime