21 * 5 * 3CM E D C Saf Titanyum Uzun Kaşık Hafif Titanyum Alaşımlı Kaşık Açık Kamp Sofra Hafif Uygun

₺54.25 ₺120.34
SKU: s3434

Ağırlık: yaklaşık 25G

Malzeme: Titanyum

1、Hafif ve Kullanışlı: Bu açık yemek kaşığı, hafif ve kullanışlı ve uzun mesafeli sırt çantasıyla ve kamp gezileri için uygun, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır.İki türü vardır, biri dişlidir, kesici olarak kullanabilirsiniz, diğeri yuvarlak bir kaşıktır, ihtiyaçlarınıza göre kaşık olarak seçebilirsiniz, diyet ihtiyaçlarınızı karşılarlar, çok uygundurlar.

Not:

Boyutu: yaklaşık 21 * 5 * 3 CM/8.27*1.97*1.18 içinde

Ambalaj Listesi:

1 * Açık Yemek Kaşığı

5、Çoklu Fonksiyonlar: kamp için Uygun, yürüyüş, seyahat, ve çadır gecede climbing.It aile ve arkadaşlar için en iyi hediye.Aileniz ve arkadaşlarınız bu hafif, kullanışlı, dayanıklı ve pratik kaşığı sevmeli!

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

Mermi Noktaları:

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Belirleme:

4、Taşıması kolay: Bu kaşığın boyutu, kullanmanız için yeterince uzun olan yaklaşık 21 CM (yaklaşık 8.3 in) uzunluğundadır.Hafif ve kullanışlı, taşıması kolay, saklaması kolay, kamp ve seyahat için çok uygundur.

3、Sürdürülebilir Kullanım: Hafif ve güçlü, paslanması kolay değil, yüksek sıcaklık dayanımı, tuhaf bir koku yok, sağlam ve dayanıklı, sürdürülebilir kullanım, uzun servis ömrü.

2、Yüksek kaliteli Malzemeler: yüksek kaliteli gıda sınıfı güvenli malzemelerden yapılmış, güvenli ve zararsız, güvenle kullanabilirsiniz.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kat: No
  • Tip: Bıçak / Çatal / Kaşık
  • Sofra takımı ile mi değil mi: Evet
  • Tek kullanımlık: No
  • Kaynar Su tutabilir veya Tutamaz: Uygulanamaz
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tarz: Dış mekan
  • Soğutucu Çanta ile veya Değil: No
  • Malzeme: Titanyum

Etiketler: titanyum edc kolu, siyah edc, 28lt titanyum tencere, şarkılar kamp, ahşap dişli kamp, titanyum bakır kamp, kamp ekipmanları turizm, çadır titanyum, edc titanyum dişli, naturehike titanyum çatal.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

miktar: 1 takım 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. renk: şeffaf boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) paket

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime