Xduoo X-SK1 Sihirli Çıkartmalar Yüksek teknoloji Nano biyolojik MP3 Çalar Amp Telefon Birlikte Sabit

₺159.49
SKU: s3314

Boyut: 4 * 7 cm Paket: 2 adet ile 1 kutu (tekrar tekrar kullanılabilir, yıkanabilir ) 1 .Bu ürün , demetleme efekti elde etmek için iki öğeyi birbirine yapıştırmak için kullanılır. 2 .Yüzeyin düz ve pürüzsüz olması gerekir ,lütfen yapışmadan önce öğelerin yüzeyini temizleyin ve ardından iki yüzeyi xDuoo magic sticker ile birlikte yapıştırın. 3 .Bu ürünün yapışma kuvveti son derece güçlüdür ,iki nesnenin buluşmasını kırmak zor olabilir ,lütfen hafifçe bükün ve sonra ayrılacaklardır. 4 .Bu ürün özel malzemeden yapılmıştır, ne kadar kullanılmış olursa olsun yüzeye zarar vermez veya üzerinde iz bırakmaz. 5 .Bu ürün tekrar tekrar kullanılabilir, kullandıktan sonra bir kenara koyun ve bir dahaki sefere tekrar kullanın. 6 .Ürünün yüzeyi lekelendiğinde, yapışkanlığını etkileyebilir ,suyla yıkayabilir ve daha sonra kendi başına veya doğa rüzgarı ile kurumasına izin verebilirsiniz, daha sonra tekrar yapışkan ve kullanıma hazır olacaktır .(Ürüne kağıt veya bez yapışmasını önlemek için kurutmak için bez veya kağıt havlu kullanmayın.)

XDuoo X-SK1 Sihirli Çıkartmalar

review images
Anonymous - 2022-10-20

amplifikatörümden bir tane var, bu adamı test etmeye gerek yok. çok yapışkan

review images
Anonymous - 2022-08-31

Çok Faydalı

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Model Numarası: X-Sk1'in
  • Uyumlu Cihazlar Marka: XDuoo
  • İşlev: diğer
  • Öğe Türü: MP3 Çalarlar Aksesuarları Kitleri
  • Marka Adı: XDuoo
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: fren balatası x tech, uygulama mp3 çalar, kit 0 amper, fişler tp bağlantı, xduoo x10 cam, xduoo ekranı, dıy at9 kiti, tanımsız pantolon, med tech, kalem yüksek teknoloji.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: renk: şeffaf -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. miktar: 1 takım özellikler: paket şunlardır: 1 takım not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) malzeme:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime