Lüks gelin yüzüğü Büyük Mavi CZ kübik zirkon Taş Yüzük Kadınlar için Bijoux Anel Femme Düğün Nişan Yüzükleri Takı Hediye

₺33.04 ₺47.75
SKU: s31767

Sampiyonkurslari.com.tr'te 4 yıllık başarılı çekimden sonra nirvanamıza başlamaya karar verdik.Şu anda kadın ve Çocuk Modası ve Ev gereçleri konusunda uzmanız.Her bir müşteriye ve toptan müşteriye değer veriyoruz.Depomuz, Çin'deki alışveriş merkezi emtia pazarı Pujiang'da bulunmaktadır.Müşterilerimize benzer veya aynı ürünler için perakendeciye kıyasla en rekabetçi fiyatları sunuyoruz.İngilizce, Fransızca ve Çince dillerinde ana dili konuşan müşteri hizmetleri sunuyoruz.

Standart Hizmet dahil ekonomik lojistik Yanwen Ekonomik Hava Posta, SunYou Ekonomik Hava Posta, çin Post Olağan Küçük Paket Artı,

Hakkımızda

Standart lojistik yaklaşık 35 gün sürer.Bu Hizmetin izlenebilir olduğunu unutmayın.

Visa/MasterCard,MoneyBookers, Western Union, Banka Havalesi vb. Kabul edebiliriz.

Yanlış bir öğe aldıysanız, öğeler orijinal ve kullanılmamış durumda iade edilmeli ve ayrıca orijinal kutusunda ve ambalajında olmalıdır.

Arızalı bir ürün aldıysanız, müşterinin alındığı tarihten itibaren yeni bir ürün için iade veya değişim talebine kadar 7 günü vardır.

Nakliye Şartları

Güvenle Teklif Verin! '

Ekonomik lojistik gerçekten ucuz, ancak yaklaşık 30 ila 60 iş gerektiriyor days.Do bu Hizmetin izlenebilir olmadığını unutmayın.

76698

Hızlandırılmış Hizmet yaklaşık 10 ila 15 iş alır days.It ülkeniz postane web sitesi Veya Çin EMS web sitesi tarafından izlenebilir.

Değişim nedeniyle geri ödemelere veya değişimlere izin vermiyoruz mind.Do teklif vermeden önce kılavuz olarak verilen tüm açıklamayı okuyun.Her adım daha sonra doğru öğeyi gönderdiğimizden emin gibi görünse de, şirketten gelen ürünleri aldığınızda fırsat olacaktır. description.In bu durumda, durumu düzeltebilmemiz için derhal bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz.Memnuniyetiniz bizim için önemlidir ve işinize değer veriyoruz.

Terimi döndürür

Çin Post kayıtlı hava posta , ePacket dahil standart lojistik ,

2. Mutlu alışveriş deneyiminiz ve beş yıldızlı geri bildiriminiz bizim için çok önemlidir.Herhangi Bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız.

Not:

1. Genellikle biz hızlı ve güvenilir nakliye yöntemleri ile 3-7 gün içinde mal göndereceğiz.

Tatil günleri hariç pazartesiden cumartesiye gönderiyoruz.Teslimat adresini değiştirmek isterseniz lütfen siparişiniz gönderilmeden önce bize bir e-posta gönderin.

Tatil Sezonunda nakliye süresi (Noel, Çin Yeni Yılı vb.) Normalden daha uzun olabilir.Her ikisi de lütfen gecikme olarak 5 ila 10 gün daha ekleyin.

Lütfen sipariş verdikten sonra 7 gün içinde ödeme yapın .

Satın almadan önce ve sonra herhangi bir zamanda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz %100 % müşteri memnuniyeti için kararlıyız.Taahhüdümüzü üstün hizmet, %100 tam para iadesi ve müşteri memnuniyeti garantisi ile destekliyoruz.

Ödeme Yöntemi

Hızlandırılmış Hizmet EMS ve dhl'dir.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tarz: Klasik
  • Öğe Türü: yüzükler
  • İşlev: diğer
  • Metal Türü: Hiçbiri
  • Şekil \ desen: Düzensiz
  • Neden: Parti
  • Malzeme: Kübik Zirkonya
  • Uyumluluk: Tüm Uyumlu
  • Yüzey Genişliği: diğer
  • Model Numarası: PREHCNTWNV12329'NIN sohbeti
  • İnce veya Moda: Moda
  • Cinsiyet: kadınlar
  • Ayar Türü: Hiçbiri
  • Yüzük Tipi: Alyans

Etiketler: yüzük, kübik zirkon takı, kadınlar için yüzükler lüks, 316L Paslanmaz Çelik yüzükler kadınlar için.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

-kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. miktar: 1 takım malzeme: silikon boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. not:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime