Dell Laptop P30E001 LCD Dokunmatik Ekran Montaj Değiştirilmesi 17.3 inç 1080P LED

₺4 622.22
SKU: s3032

1080 P Dell Inspiron P30E001 Için LCD Ekran Dokunmatik Ekran Cam Meclisi Değiştirme, 17.3 inç uygulama Dell Inspiron P30E001 durum Marka Yeni boyutu 17.3 inç Max.Çözünürlük 1920 * 1080 (4 K sürümü için değil) LCD ekran modeli Rastgele dokunuşla %100 % uyumlu model EVET Ekran bitirmek mat veya parlak rastgele Paket şunlardır LCD ekran+dokunmatik sayısallaştırıcı cam+çerçeve meclisi, dokunmatik kontrol panosu yok Kalite sorununa karşı 3 ay garanti Özel uyarı Lütfen ekran boyutunuzu, çözünürlüğünüzü kontrol etmeden önce kontrol edin. sipariş vermek

A: farklı hedef ülke nedeniyle ekspres için farklı nakliye vardır.Acilen ihtiyacınız varsa ve nakliye ücretinin yanlış olduğunu düşünüyorsanız.Lütfen satıcıyla iletişime geçin ve satıcıya gönderim türünüzü bildirin.Posta ücretini bir kerede size ayarlayacağız.

Hangi parçayı satın almanız gerektiğine nasıl karar verilir ?Lütfen aşağıdaki talimat fotoğrafını kontrol edin .

3. EMS: genellikle parsel almak için 5-15 iş günü sürer.

C: Bir kabarcık torbaya koyacağız ve kabarcık kağıdı ile bağlayacağız, sonra sert bir kutuya koyacağız.Ambalaj konusunda zengin deneyime sahibiz, bu yüzden ambalaj konusunda endişelenmenize gerek yok!

5 .Fedex IE: genellikle parsel almak için 3-7 iş günü sürer.

Üzerine normal nakliye hızıdır.Ancak farklı ülkelere göre değişir.Ve hava ve gelenek tarafından da etkilenecek .

Diğer Notlar 1, Dizüstü bilgisayarınızın altında Beyaz / Siyah bir etiket var, dizüstü bilgisayar modelinizi açıklar .Hatayı önlemek için lütfen sipariş vermeden önce kontrol edin. 2, Hangi parçayı satın almanız gerektiğinden emin değilseniz, bize bazı fotoğraflarınızı gönderin. screen.It yardımcı olacaktır. 3, Paketin acele etmesini istiyorsanız, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. 4, Biz profesyonel dizüstü ekran tedarikçisi ve biz toptan destek .En iyi fiyat için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

1. S: Dizüstü bilgisayar modelimin hangisi olduğundan emin değilim ?

3. S: ambalaj hakkında nasıl?

4. DHL: parsel almak için genellikle 3-7 iş günü sürer.

4. S: Daha hızlı bir nakliye istiyorum .Ne yapabilirim?

A: Mağazamızdan 5'ten fazla ürün satın almak istiyorsanız, size en iyi fiyatı vermekten mutluluk duyarız.Sipariş vermeden önce satıcıyla irtibata geçiniz!

2. S: Parseli ne zaman göndereceksiniz?

2 .Sampiyonkurslari.com.tr Standart Nakliye: Parsel almak için genellikle 10-20 iş günü sürer.

SSS:

NAKLİYE hızı

5. S: Mağazanızdan birçok ürün satın alacağım, nasıl indirim alabilirim?

A: Biz sipariş ödedikten sonra 2 iş günü içinde parsel göndereceğiz.

Cevap: Dizüstü bilgisayarınızın altında beyaz / siyah bir etiket var, dizüstü bilgisayarınızın modelini açıklıyor .Eğer emin değilseniz.Bize bazı fotoğraflarını gönderebilirsiniz.

1 .ePacket: genellikle parsel almak için 10-15 iş günü sürer.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Sertifika: CE
  • Uyumlu Marka: VADİ
  • Marka Adı: Kreplacement
  • Uygulama: Dell Inspiron P30E001
  • Çözünme: 1920*1080
  • Renk: Siyah
  • Model Numarası: Dell için
  • Çerçeve / Çerçeve: Evet
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: oyun tableti, yoga 520-14ıkb, Ekran, sltoys, lenovo hd 200.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

özellikler: 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. renk: şeffaf paket şunlardır: 1 takım -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. malzeme: silikon not:

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime