Itel A25 LG Neon Artı OPPO F15 Jinga Hit 3G Samsung Galaxy A10e Selfie Cüzdan PU Deri Flip kart yuvası İle telefon kılıfı

₺72.39 ₺76.21
SKU: s3015

2.Sizin memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir, amacımız bizimle uğraşırken sizi mümkün olduğunca mutlu etmektir.

tüm orijinal ambalaj ve aksesuarların orijinal durumda olması koşuluyla, ürünün alınmasından itibaren 5 gün içinde iade veya değişim konusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

nakliye

açıklandığı gibi yanlış, hasarlı, kusurlu veya öğe almadıysanız, maliyetimizde kısmi/tam bir geri ödeme veya değiştirme için lütfen bizimle iletişime geçin.

4.Sorunu en kısa sürede sizin için çözeceğimize söz veriyoruz.

Satın alma işleminizden memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçmeden önce herhangi bir olumsuz geri bildirim bırakmayın.

1.Tüm alıcılara 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakacağız.

Lüks Cüzdan Kılıf PU Deri Retro Kapak Çevirin Manyetik Moda Kılıfları Kayış

geri bildirim

3.Başarılı olmak için memnuniyetinize bağlıyız.Bu nedenle, görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.

daha fazla çözüm için malları iade etmeyi tercih ederseniz, lütfen önceden bizimle iletişime geçin.alıcılar herhangi bir koşulda iade nakliye masraflarından sorumludur.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Tip: Flip Kılıf
  • Dizayn: Düz
  • Marka Adı: Yajieen'in
  • Uyumlu Marka: oth
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İşlev: Anti-knock, Kart cebi ile
  • Özellikler: Düz renk Deri kılıf

Etiketler: cam samsung galaxy ao25f, samsung a25 kılıf, oppo a321 kılıfı, case ıtel vision 9, ıtel vision 2 kapağı, çapa samsung galaxy a20e ds, koruyucu cam samsung a25, orijinal kılıf ıtel vision, zırhlı samsung a25, tampon samsung galaxy a20 p.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) özellikler: - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. özellikler: paket şunlardır: 1 takım not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. renk: şeffaf 2.işık

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime