Anti-parazit Zemin Loop Gürültü İzolatör Güvenli Aksesuarları Net Ses Araba Ses Aux 3.5 mm Kablo İle Ev Stereo Taşınabilir

₺55.39 ₺80.41
SKU: s2956

2. Pille çalışan bir cep telefonunu veya mp3'ü bağlamak için bir ses kablosu kullanın (cep telefonunun ve mp3'ün telefon gibi araçtaki herhangi bir güç kaynağına ve araç orta konsolunun aux'una bağlanmaması gerektiğini unutmayın) ve cep telefonunun müziğini çalın, böylece gürültü yok, Önceki gürültünün ortak zeminden kaynaklandığı doğrulanabilir.

Ses girişi: stereo

1. [Uğultuyu ortadan kaldırın]: Ses kaynağı ve (bazı araç hoparlörleri/ev ses sistemleri) net müzik keyfi elde etmek için aynı güç kaynağını kullandığında zemin döngüsünün neden olduğu uğultu gürültüsünü ortadan kaldırın ve heyecan çiçek açar.

Not:

6. Dizüstü bilgisayar projektöre bağlandığında ve güç amplifikatörü güç amplifikatörüne bağlandığında gürültü olacaktır.Dizüstü bilgisayarı adaptör güç kaynağına bağlayabilir veya pili kullanabilirsiniz.Bu sırada, güç amplifikatörü fişten çekildiğinde gürültü kaybolur veya projektör fişten çekildiğinde gürültü kaybolur, ardından bilgisayarın kulaklık jakı ve güç amplifikatörü Gürültüyü gidermek için ortak bir toprak yalıtıcısı ekler.

4. Arabayı çalıştırdıktan sonra, kurulu güç amplifikatöründe elektrik akımı gürültüsü vardır ve bazı modellerde ayrıca gaz kelebeği ne kadar büyükse, akım gürültüsü o kadar yüksek olursa, bu ürün bu sorunu çözebilir.

Boyut: 11x7x3cm

Gürültünün ortak zeminden kaynaklanıp kaynaklanmadığını belirleyin:

Frekans tepkisi: 20HZ-20 KHZ

1. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

1. Kulaklığı araç navigasyonunun araç mp3'üne ve aux'una (3,5 mm arayüz) bağlayın.Kulaklıktan duyulan ses şu anda gürültü değilse, araç ekipmanının gürültüsünün ortak zeminden kaynaklandığını doğrulayabilirsiniz.

Özellikler:

Topraklama sorunları devam ettiğinde, araç ses sisteminiz, ev stereo sisteminiz için 3,5 mm ses jaklarına sahip herhangi bir taşınabilir cihazla çalışır.

Bu gürültü izolatörünün çalışma prensibi, bazı araç hoparlörlerinde, ev stereo sistemlerinde mevcut gürültüyü ortadan kaldırarak net bir konuşma, müzik elde etmektir.

①ortak olmayan zeminden kaynaklanan gürültü, elektromanyetik girişim vb.Gibi bu model tarafından filtrelenemez.Lütfen satın almadan önce gürültünün kaynağını onaylayın.

Bu ürün, ses kaynağı ile alıcı cihaz arasındaki ortak zeminin neden olduğu gürültü için etkili olan bir ses ortak zemin izolatörüdür.

Uyumlu Modeller:

Gürültü sorunu ortadan kaldırılamıyor:

2. [Saf ses kalitesi]: Rock müziğine zarar vermez, size daha iyi bir deneyim sunar ve mono üzerinde kullanılabilir.

1x3. 5mm Ses Kablosu

Çalışma Prensibi:

Basitçe söylemek gerekirse, ortak zemin, iki elektrikli cihazın topraklama noktalarının aynı noktada olmadığı anlamına gelir.Topraklama direncindeki farktan dolayı, gürültü topraklama kablosundan elektrikli ekipmana iletilir ve parazite neden olur.İki cihazın zemin noktaları farklı olduğundan, ortak zemin gürültüsü şunlar olabilir generated.In araç ses sisteminde, düdüğe benzer bir uğultu sesi gibi bir tür ses paraziti vardır.Bu gürültünün frekansı motor devrine göre değişecektir.

Ses Arabirimi: 3.5 mm

Anti-parazit Zemin Loop Gürültü İzolatör Güvenli Aksesuarları Net Ses Araba Ses Aux 3.5 mm Kablo İle Ev Stereo Taşınabilir

Renk: Siyah

3. [Kullanımı kolay, sadece tak ve çalıştır, pil gerektirmez]: Küçük ve taşınabilir, bu küçük alet fazla yer kaplamaz ve alınması kolaydır.

3. Bilgisayar, güç amplifikatörü, ses, CD: gürültü olup olmadığını duymak için bilgisayarı takmak için pasif kulaklık kullanın, güç amplifikatörünü takmak için cep telefonunu kullanın, seçmelere ses, ayrı seçmelerde gürültü yoksa, temel yargıya ortak zemin neden olur.

Paket içeriği:

1 x Zemin Loop Gürültü İzolatör

Ayrıca bir bluetooth alıcısı, araç ses sisteminizde bluetooth eller serbest araç kiti, ev stereo sistemi ile birlikte kullanılır.

Bu nedenle, bu ürün yalnızca ortak elektrik ve ortak topraklama ürünlerinin neden olduğu gürültüyü ve mevcut sesi ortadan kaldırabilir, ancak başka nedenlerden kaynaklanan gürültüyü ortadan kaldıramaz, bu nedenle gürültü kaynağını kişisel olarak onaylamanız gerekir.

②herkesin izolasyon etkisinden ve farklı duyulardan farklı beklentileri olduğundan, bazı müşteriler bunun iyi olduğunu düşünür, bazı müşteriler bunun kötü olduğunu hisseder.

2. Lütfen ölçüm verileri için hafif sapmaya izin verin ve sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

5. Güç amplifikatörü ile hoparlör veya ses arasında mevcut ses var, bu ürünü güç amplifikatörü ile hoparlör arasına kurabilirsiniz.

review images
Anonymous - 2022-09-19

çalışmıyor

review images
Anonymous - 2022-12-26

Harika şeyler. En büyük avantajı işe yaramasıdır. Hiç ses yok.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Marka Adı: bundwin'in
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: gürültü izolatörü
  • Paket: Evet
  • Malzeme: Plastik
  • Öğe Türü: Kablolular

Etiketler: filtre gürültü rca kablolarını çıkarın, creta araç ses, aksesuarlar spor otomotiv, 51 ön amplifikatör uzaktan kumandası, 8 p audi vites, kayış derin donanma döngü, milanese döngü dw izle, amortisör sonic, raf ses yalıtımı, araç radyosu mp5 plastik.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

6. destek mp3, wma, wav, flac, ape formatında müzik dosyaları. renk kutusu mini hoparlörler, tws hoparlörler, taşınabilir hoparlörler, taşınabilir bluetooth'lu hoparlör, kablosuz hoparlör, usb hoparlör, aux hoparlör, caixa de som, altavoces, altavoces bluetooth, altavoz bluetooth, subwoofer, mini subwoofer kablosuz mikrofon 2. 60w yüksek güçlü hoparlörler, led

tahrik ünitesi: 8mm; adı: kulaklık 1 x dinamik kablolu kulaklık boyutu: resimde gösterildiği gibi; 2. farklı monitörlerin farkı nedeniyle, resim ürünün gerçek rengini yansıtmayabilir.teşekkürler. hassasiyet: 106db; not: malzeme: tpe, metal; tanım: arayüz: 3.5 mm; frekans aralığı: 15-29000hz; kablo uzunluğu:

sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir. bu drone monitörü, otomatik sinyal arama, basit kullanım ve istikrarlı performans işlevine sahiptir. dvr fonksiyonu: destek oynatma bu fpv monitör, en iyi görüntü görüntüleme efektini getiren 16:9 en boy oranına sahip 800*480 yüksek çözünürlüklü bir ekrandır. dropshipping ve toptan satış

bu öğe koruyucu kılıf, ve iki bölümden oluşur, kulaklık olmadan anlayabiliyorum umuyoruz!!! not:

5、kaldırmak için hızlı: kayışlar hızlı bir şekilde çıkarılabilir, bu nedenle oyun süresini veya denetleyici sinyalini etkilemeden pili değiştirmek uygundur. ağırlık: yaklaşık 20g / 1 takım renk: beyaz 1 çift mafsal kayışı (oculus quest 2 vr için cihaz dahil değildir) fonksiyon: ter emici, kaymaz, anti-damla, yıkanabilir, ayrılabilir, sinyal alımını

● ayrıntılar hakkında: 2.ürünlerimizden memnun değilseniz, lütfen sizden önce bizimle iletişime geçin kurulumu etkilemeyen bir süre ayakta durmak. kalınlık: normal orta kalınlaştırmak kalınlık: normal orta kalınlaştırmak yumuşaklık: normal yumuşak süper merhaba arkadaşım~ yumuşaklık: normal yumuşak süper negatif

3d kamera kulaklık kutusu i̇çin freebuds 4i 5i 3 4 pro kapak kulaklık aydınlatabiliriz i̇çin freebuds pro freebuds4e 4i kapak