1/2 4/4 Keman Güzel Tuner Yaylı Enstrüman Aksesuarları Keman Dize Ayarlayıcı Spinner Ayar Vidası Müzik Aleti Parçaları

₺90.73 ₺181.46
SKU: s29331

1/2 4/4 Keman Güzel Tuner Yaylı Enstrüman Aksesuarları Keman Dize Ayarlayıcı Spinner Ayar Vidası Müzik Aleti Parçaları

Paket içeriği: Keman Güzel Tuner * 4

Renk:Siyah / Altın / Gümüş

-4 / 4 keman, yüksek mekanik mukavemete sahip ince ayarlı, sağlam ve dayanıklıdır ve vidalar kaymaz.Yüzey pürüzsüz ve yumuşaktır, bu da teller tarafından iletilen hacmi artırabilir ve tonun penetrasyonunu ve doygunluğunu artırabilir.

-Keman bakımı ve akortuna uygun yüksek kaliteli müzik aleti aksesuarları.

Tanım:

Ürün Boyutu:2.5*2.2 * 2 cm

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Öğe türü: Dize enstrüman aksesuarları

İşık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-2cm.

Herhangi bir yardıma veya herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bana bir mesaj bırakın.Size yardımcı olmak ve size en iyi çözümü sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

- Bu ürün alaşımdan yapılmıştır.

Malzeme: Alaşım

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Uygulama: 1/2 4/4 Keman
  • Malzeme: Alaşım
  • Tip: Yaylı çalgı aksesuarları
  • Marka Adı: IRIN
  • Kullanmak: Keman Kullanımı
  • Model Numarası: LN14 / 15/19
  • Renk: Çok Renk
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: boncuk küçük çekimi, mermer boncuk çekimi dıy, ince ayar keman, fidget spinner metal çok, keman siyah ince, erhu güzel tuner 10, ekstra ince gümüş kalem, ayçiçeği ince m ince tişört, ince ayar keman 4, büyük boncuk çekimi.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

-kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. miktar: 1 takım boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir özellikler: malzeme: silikon renk: şeffaf paket şunlardır: 1 takım not: 1.manuel

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime