1/700 Ölçekli ahşap döşeme maskeleme levhası Flyhawk FH1148S Alman Savaş Gemisi Scharnhorst 1943 Model TMW00080

₺383.35
SKU: s27797

Paket içeriği: flyhawk FH1148S alman savaş gemisi Scharnhorst 1943 modeli için 1x1 / 700 ahşap güverte maskeleme levhası(ücretsiz siyah zincir dahil) Lütfen bu öğenin sadece ahşap güverte ve maskeleme levhası satmak için olduğunu fark edin, resimdeki gemi gövdesi sadece satış için değil gösteri içindir ve her ahşap güverte, satış için olmadığından emin olmak için kısıtlama testi altındadır. orijinal gemi gövdesine mükemmel uyum sağlar.Talimat: 1. Yapıştırılacak ahşap güverteyi kesmek için lütfen bir çakı kullanın. 2. Model güvertesine yapıştırılması gereken pozisyonları tekrar tekrar karşılaştırın. 3. Yapıştırıcıyı yavaşça yırtın ve yukarıdan aşağıya veya soldan sağa yapıştırın. 4. Son olarak, çakının diğer ucunu sıkıştırma, sıkıştırma ve yerinden çıkma için kullanın.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Malzeme: Odun
  • Tema: tekneler
  • Model Numarası: TMW00080'NIN sohbeti
  • Ölçek: 1
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Tip: gemi modeli yükseltme kısmı
  • Yaş Aralığı: > 14 yaşında

Etiketler: kitler 1 700, spor ayakkabı prens galler, prens Galler yelek, ahşap erkek tekneleri, ahşap gemi tekerlekleri, gemi sovyet donanması, 1 64 ölçekli tekneler, çıkartmalar 1 8 modelleri, uçak modelleri 1 32, model 3 güneş kremi.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.