48 çift / grup Gökkuşağı Yetişkin Kişiselleştirilmiş Güneş Gözlüğü Düğün Favor Bekarlığa Veda Partisi Favor Gurur Gözlük LGBT Parti Iyilik

₺1 372.02 ₺2 588.55
SKU: s2757

Garanti ve Bakım:

Sevkiyat:

Öğeyi iade etmeden önce, lütfen iade adresini ve lojistik yöntemini bizimle onaylayın .Öğeleri lojistik şirketine verdikten sonra,lütfen bize takip numarasını gönderin .Öğeleri alır almaz, en kısa sürede onaracağız veya değiştireceğiz.

Detaylı resimler :

1.Sipariş vermeden önce, lütfen doğrudan siparişinizle mesaj bırakın veya postayı doğrudan bize gönderin veya doğrudan bizimle sohbet edin.Lütfen aşağıdaki gibi farklı yazı tipi stilini bulun.

Biz genellikle ödeme 24 saat onay alındıktan sonra 3-5days içinde öğeyi gemi.

Nakliye maliyeti dozu herhangi bir ithalat vergisi içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

Lütfen ihtiyacınız olan yazı tipini seçin:

Dönüşler:

Lütfen alıcıların ülkenize ithalat için tüm ek gümrük ücreti,aracılık ücretleri vergileri ve vergilerden sorumlu olduğunu unutmayın ,bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Biz reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

1 Aylık ücretsiz değiştirme sunuyoruz.Alıcı, ürünü aldıktan sonra 15 gün içinde değiştirme talebinde bulunabilir.Alıcı ürünü orijinal koşullarda bize iade etmeli ve iade için nakliye ücretini ödemelidir.

Geri bildirim:

Ayrıca 12 ay ücretsiz değiştirme sağlıyoruz.Alıcı ürünü orijinal koşullarda bize iade etmeli ve iade için nakliye ücretini ödemelidir.Herhangi bir parçanın değiştirilmesi gerekiyorsa, alıcı değiştirilecek parçaların masraflarını da ödemelidir.

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir .Olumlu geribildirim ve beş yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz herhangi bir sorunları çözmek ve size en iyi müşteri hizmeti sunmak için elimizden geleni yapacağız.

2.Bacağın yan baskısı etikettir, doğrudan baskı değildir, sipariş vermeden önce anlayacağınızı umuyoruz.

Farkına varmak:

Öğeleri herhangi bir nedenle aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz.Ancak alıcı, iade edilen ürünlerin orijinal hallerinde olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa ,alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Paketleme: karton başına 48 çift
  • Desen: Çizgi Film Figürü, zebra, Çizgi Film Araba, Erkek ve Kız, bitki, numara, Kafes, Bıyık, Yüz, çizgili, Düz Renk, Gelin ve Damat, melek, köşeli, Kalp, taç, Yıldız, Karikatür hayvan, Yemek, Mimari, Kelebek, Giyim, Nokta, Hiçbiri, Çiçek, Hayvan
  • Boyut: cm (when it folded)
  • Ağırlık: 23g
  • Renk: karışım
  • Model Numarası: PK002
  • Set Türü: Evet
  • Kullanım: Düğün Dekorasyon ve Hediye
  • Özelleştirilebilir: Evet
  • CN: Zhejiang
  • Tarz: Baskı
  • Neden: doğum günü partisi, Düğün & Nişan, Anneler Günü, Büyük Etkinlik, Cadılar bayramı, Mezuniyet, Okula Dönüş, Çocuk Bayramı, Emeklilik, Düğün, Aziz Patrick Günü, Babalar Günü, Çin Yeni Yılı, Paskalya, yeni yıl, Dünya Günü, Yıldönümü, Cinsiyet Açıklaması, Parti, Şükran, Noel, Ev Taşıma, sevgililer günü, Vaftiz ve Vaftiz
  • Malzeme: Plastik
  • Toptan Satış Türü: NO

Etiketler: bekarlığa veda partisi etiketi, lgbt kitabı, p parti hediyelik eşyaları, gözlük kalp tasarımı, bekarlığa veda Partisi külot, pogy parti süslemeleri, en iyi bekarlığa veda Partisi, düğün iyilik insanlar, parti hediye kutuları çanta, de parti malzemeleri.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

-güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) 2.işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, bu yüzden fotoğrafları garanti edemem ve gerçek renk %100 % aynıdır. renk: şeffaf malzeme: silikon özellikler: miktar: 1 takım paket şunlardır: 1 takım -kalıp

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime